antisinem demiş ki:
Lag ın sebebi çok açık zaten sunucuya çok kişi bağlandımı server çöküyo sonrada mecburen check oluo gm ya servern kapasitesini azaltacak yada Server ın hostunu yükseltcek
Bazı arkadaşlarımız bunu anlayamıyor canım boşuna kendini yorma =) , Yetkiliye ulaşmaya çalışıyorum herhangi bir haber aldığımda buraya yazacağım.

Bu oyun isro nun sol ayak parmağının tırnağı olamaz ^^ TEk iyi tarafı exp rate 15x başka ne b.. ararsan var

antisinem demiş ki:
Bu oyun isro nun sol ayak parmağının tırnağı olamaz ^^ TEk iyi tarafı exp rate 15x başka ne b.. ararsan var
ex rate 15 x değil (30 veya 40x diye biliyorum

Isrodan iyi olamaz ama (lag gider snow cave 10d falan gelirse Isro oynayan kalmaz) (sunworldde 50 server olsa 50 side dolar)

Exp Rate ''15x''

Arkadaşım o kadar imkansız şeyler söyledinki kimse inanmaz xD Lag gitcekk Snow Gelcek Cave gelcek 10Dg gelcek ohaaa GM bunları görse yuh lan naptın olm lag gitse yeter falan derdi herhalde

Arkadaşlar Topiclerde rateler var.Sohbet yapmayın Yoksa modlardan uyarı alırsınız,Buda iyi olmaz :/ Gereksiz yere yazmayın Lütfen =)

@oxide
Sohbet etmiyoruz, Uptade ve sswc nin geleceği hakkında konuşuyoruz Bunlar yüzünden Uyarı alıcaksam uyarıya gerek yok banned me from exl

@antisinem bugün olanlardan dolayı sölemek istedim,bi kaç sayfa önceye bakarsan görürsün neden bahsettiğimi =) neyse belirtmek istedim sadece.

Anladım oxide :) Bu server bu akşam açılmazzz 5 saat ilerdeler bizden şuan onlarda saat 02,00 ye yaklaşıyo GM tatlı uykusunu bırakıp serverla uraşmaz

antisinem demiş ki:
Exp Rate ''15x''

Arkadaşım o kadar imkansız şeyler söyledinki kimse inanmaz xD Lag gitcekk Snow Gelcek Cave gelcek 10Dg gelcek ohaaa GM bunları görse yuh lan naptın olm lag gitse yeter falan derdi herhalde

birincisi lanlı ve olumlu konusma terbiyeli takın :!:
ikinciside oyun30x biliyorum cünki fembria bi ara 30x olmuştu şuan ondan bile fazla geliyor

sevko28 demiş ki:
antisinem demiş ki:
Exp Rate ''15x''

birincisi lanlı ve olmlu konusma terbiyeli takın :!:
ikinciside oyun30x biliyorum cünki fembria bi ara 30x olmuştu şuan ondan bile fazla geliyor

konuyu dağıtmayın bu konu update ile ilgili ex rate mlerle filan deil şuan oyun chek muhabbet etçek insanlar bi zahmet msn yi kullansınlar sayfa sayısı 327 yi bulmuş eminimki 250 si boş laftır

[L]augh [o]n [L]augh Onları ben GM nin ağzından söyledim Yani GM görse şaşırrıdı manasında ama tabi ANLAYANA

EmmaW

antisinem demiş ki:
[L]augh [o]n [L]augh Onları ben GM nin ağzından söyledim Yani GM görse şaşırrıdı manasında ama tabi ANLAYANA
[L]augh [o]ut [L]oud değilmi o :roll:

ayrıca konu dağılmasın saat 20:52 server check 21:00 da belki açılır

Oyun kapalıdır gene ping`den dolayı olan bir kapanmadır.Bununla ilgili bir bilgi yoktur.Zaten verileceğinide sanmıyorum.15 ağustosda update olacaktır.Oyun açılana kadar bekleyiniz.

ironEyE demiş ki:
Oyun kapalıdır gene ping`den dolayı olan bir kapanmadır.Bununla ilgili bir bilgi yoktur.Zaten verileceğinide sanmıyorum.15 ağustosda update olacaktır.Oyun açılana kadar bekleyiniz.
Tren istasyonlarında yapılan anonslara benzedi :lol: :mrgreen:

ironEyE demiş ki:
Oyunun sitesinde bugün yayınlanan heyecan dolu görüntüler:

Serverın gecikmesindeki neden,
1:Bazı private sro serverları Bizim dosyalarımızı alıyor,Bunu engellemek için Dosyalarımızı şifreliyoruz.
2:Yeni moblar ve Haritaları daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz.
3:Item drop ratelerini yükseltiyoruz.
4:Yeni görev sistemi eklenecek.

Yeni server 15 ağustos saat 17:00/Türkiye saatiyle açılacak.(İlk 3 madde için oxide ye teşekkürler.)

Davet kodu satışı durduruldu

Yeni serverin datasına birşey olmuş,serverin acilma zamanini ertelemek zorundayiz.

Yani davet kodu satışını durdurdum.

Bana dün para gönderen kişiler

Bana msnden veya mail yoluyla ulaşsın

Paralarını geri yolluyacağım

Veya cuma gününe kadar bekleyin.Yeni server Cuma günü açılacaktır.

2009-08-09 15:45 pekin time

Yeni serverin davet kodu para ile satılacak:

10$=davet kodu +50 silk
15$=davet kodu +100silk

Yeni servere üye olmak:

2008-08-08 20:45 Türkiye Saati

Yeni server türkiye saatiyle gece saat 03:00 09 ağustosda açılacak.
Üyelik sitesi için davet kodu isteniyor ama bu kodun ne olduğu henüz bilinmiyor.
GM`e bu kodun ne olduğunu soracağım sadece burayı dikkate alın.MSN`den de soru sorabilirsiniz.
Server 9 ağustos 17:00`da kapanıp 03:00 10 ağustos tarihinde açılacak
1,Sword skilinde buglar giderilecek
2,100 lvl açılacak ve Ksrodaki petler eklenecek
3,Yeni itemler ve moblar eklenecek
4,Her hafta PK ve UNIQUE event yapılacak

Ve yeni üyelik alım sitesi 17:00 da açılacak,
Davet kodunu GM`e soracağım sadece burayı dikkate alın eğer öğrenirsem buradan bildirecem.

Yeni server için üyelik alma ve pw değiştirme sitesi açılmıştır:
http://reg2.sro8.com/reg.html
http://reg2.sro8.com/repass.html

Servere eklenecek olan yenilikler:
10DG itemler ve yeni petler.
Update 9 Ağustos 17:00`da başlayacaktır.
Jangan cave.
Cold,bicheon ve pacheon a yeni bir skill serisi elenecekmiş.Buda demek oluyorki Colda snow shield bicheona defans düşürüp attack arttıran skill.Pacheonada o çok az vuran isrodaki bow skilli eklenecek.

http://www.sro8.com da değiştirmir isteyen girip göz atabilir.
________________________________________________________________________________________

Oyuna sonradan eklenecek olan özellikler:
*120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. :think: )
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
*Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
*Hayvan sürme gibi birşey daha gelicekmiş.

Güncel.

Yukarı Alt