Senin gibi adamlar derken?Prophecy cidden biraz saygılı ol lütfen,Burda modsun diye üyeleri ezmeye hakkın yok..Prophecy demiş ki:300 sayfa nasıl ulastı bılıyonmu senın gıbı adamlar yuzunden ulastı
Aboo bütün milletmi ters yerınden kaltı ıron dıyokı burda sacma sapan yorumlar yapanı banlıcam dıye creepy ban yemesın dıye uyarı verdım sadece adam gelmiş hala naptın dıyo ben kımseyı ezmıyom sadece bole yapma dıye uyarı verdımoxide demiş ki:Senin gibi adamlar derken?Prophecy cidden biraz saygılı ol lütfen,Burda modsun diye üyeleri ezmeye hakkın yok..Prophecy demiş ki:300 sayfa nasıl ulastı bılıyonmu senın gıbı adamlar yuzunden ulastı
TwiLighT demiş ki:300 sayfa post kasılmış zaten, artık bunun önüne geçilmez. 500'e kadar yolu var.
@Prophecy
haksız olduğun bir konuda, seni sırf modsun diye savunmamı bekliyorsan, boşver. hakkımdaki düşüncelerini istediğin kadar değiştirebilirsin.
Tamam kardesım ozur diliyorum twi tüm exl artık uzatmıcam tamamCreepy demiş ki:@Prophecy
Benim gibi adamlar ha bak eğer post kasıyor olsam senden daha fazla postum olurdu bu Forum kayıt Tarihin:28 Oca 2009 23:28 ve post sayın:2878
Benim Kayıt Tarihime bak:29 Tem 2007 18:05 ve post sayıma:1450
Benim postumun 2 katı kadar postun var ve aramızda bulunan yıla.
umarım ne anlatmak istediğimi anlamışsındır.