300 sayfa post kasılmış zaten, artık bunun önüne geçilmez. 500'e kadar yolu var.

@Prophecy

haksız olduğun bir konuda, seni sırf modsun diye savunmamı bekliyorsan, boşver. hakkımdaki düşüncelerini istediğin kadar değiştirebilirsin.

@Prophecy
Benim gibi adamlar ha bak eğer post kasıyor olsam senden daha fazla postum olurdu bu Forum kayıt Tarihin:28 Oca 2009 23:28 ve post sayın:2878
Benim Kayıt Tarihime bak:29 Tem 2007 18:05 ve post sayıma:1450
Benim postumun 2 katı kadar postun var ve aramızda bulunan yıla.
umarım ne anlatmak istediğimi anlamışsındır.

oxide demiş ki:
Prophecy demiş ki:
300 sayfa nasıl ulastı bılıyonmu senın gıbı adamlar yuzunden ulastı
Senin gibi adamlar derken?Prophecy cidden biraz saygılı ol lütfen,Burda modsun diye üyeleri ezmeye hakkın yok..
Aboo bütün milletmi ters yerınden kaltı ıron dıyokı burda sacma sapan yorumlar yapanı banlıcam dıye creepy ban yemesın dıye uyarı verdım sadece adam gelmiş hala naptın dıyo ben kımseyı ezmıyom sadece bole yapma dıye uyarı verdım

TwiLighT demiş ki:
300 sayfa post kasılmış zaten, artık bunun önüne geçilmez. 500'e kadar yolu var.

@Prophecy

haksız olduğun bir konuda, seni sırf modsun diye savunmamı bekliyorsan, boşver. hakkımdaki düşüncelerini istediğin kadar değiştirebilirsin.

Hatta sende bı kere ıron mod ken demıstın sacma sapan yorumlar yapanı bana söle diye adam kafasına göre post atıyo normalde banlanması gerekırken ben ona sadece uyarı verıyom ve bana gelmiş cevap veriyo özür dilerim dicegine bana gelmiş sen nasıl bana uyarı atarsın dıyo

Creepy demiş ki:
@Prophecy
Benim gibi adamlar ha bak eğer post kasıyor olsam senden daha fazla postum olurdu bu Forum kayıt Tarihin:28 Oca 2009 23:28 ve post sayın:2878
Benim Kayıt Tarihime bak:29 Tem 2007 18:05 ve post sayıma:1450
Benim postumun 2 katı kadar postun var ve aramızda bulunan yıla.
umarım ne anlatmak istediğimi anlamışsındır.
Tamam kardesım ozur diliyorum twi tüm exl artık uzatmıcam tamam

2 kişi tartışıyor tarafların sakinleşmesini sağlamak yerine olaya üçüncül şahıslar giriyor :?

Tekrar söylüyorum bu konu burada kapansın lütfen :think:

EmmaW

15 ağustosu gerçekten merak ediyorum şu eu gelecek mi diye belki bukadar ertelemelerinin sebebi eu yu hazırlamaktı yada sadece europe map gelecek çünkü fotoğraflarda eu karakterler yok :S

bnce eu nun gelmesi şuan cok erken. çünkü oyunda aşırı derecede bir lag oluyor. eu karakterlerden wizard lar ne yapacak bur durumda , biz int ler bile cok zorlanıyoruz. bence öncelikle şu lag giderilip 100 cavesini getirmeleri ve eksik olan skilleri eklemeleri lazım .

Oyundaki Lagın sebebi aşırı yoğunluk server dosyalarında bişi olduğunu düşünmüyorum internet hızı yetmiyor o kadar :think: (çinde bile yetmiyorsa artık)

O SS leri şuanda check olan 2. serverda çekmiş olabilirlermi acaba :think: Belkide berkomu nun dediği doğrudur map gelir charlar gelmez

EmmaW

yeni servera gelip eskisine gelmeme gibi bişey olamaz bence çünkü 2 serverda aynı oyunun içinde yani starta tıklayınca 2 server gözüküyor farklı olması için mesela ecsroyla sjsro gibi olması lazımdı oyunda bişey değiştirseler 1. serverada yansır 2. serverada yansır örnek olarak siz isroda media.pk2 edit yapsanız 1 lvl kıyafetler 10dg olsa sallıyorum venusdeki 1 lvl lar öyle gözükürde marsa girince normalmi gözükür?

Deneme yapıyorlardır, eu ssleri oyunu kurduğunuzda kendi screenshot klasörü içerisinde de vardı.

Yukarı Alt