sen daha cok beklersinFaNToM demiş ki:şu serverların acılacagına dayir bir bilgi olsada bizde ona göre beklesek .
bekliyoruz valla hiç bu kadar uzun süre checkte kalmamıştı. bari skilleri falanda yapsınlar .sevko28 demiş ki:sen daha cok beklersinFaNToM demiş ki:şu serverların acılacagına dayir bir bilgi olsada bizde ona göre beklesek .
oyuna böyle start gelirken yenilik bekleme ( undergoing veya startn gelmemesi lazımki adamlar birşey ekleyebilesin :S ) fu gmFaNToM demiş ki:bekliyoruz valla hiç bu kadar uzun süre checkte kalmamıştı. bari skilleri falanda yapsınlar .sevko28 demiş ki:sen daha cok beklersinFaNToM demiş ki:şu serverların acılacagına dayir bir bilgi olsada bizde ona göre beklesek .
oyunun neden bu kadar uzun süre kapandıgı falan belli mi . Bir bilgi geçti mi elinize ??ironEyE demiş ki:Tamam muhabbeti keselim lütfen.
o zaten vardıironEyE demiş ki:Bir ss daha eklediler:
Bunlar sabahtan beri var ama yine çaktırmıyorumironEyE demiş ki:Bir ss daha eklediler:
adamlar şuan eu ları deniyorlar yani. eu lardan önce sunucuları artırsalar daha iyi olur eu gelince daha cok lag olcak serverda .ironEyE demiş ki:Bir ss daha eklediler:
bence eu lar oyunu mahvediyor sadece CH karakterler ile çok iyi sarıyor benim düşüncemx_blader demiş ki:ben Eu' larin gelceklerini sanmiyorum galiba sadece Map lar olacak Eu character olmuyacak ama yinede bilmiyom benim fikrim boyle :)
bu fake olabilir.Crown demiş ki:Bunlar sabahtan beri var ama yine çaktırmıyorumironEyE demiş ki:Bir ss daha eklediler:
Eudaki bugları da düzeltmelerini beklersek 1 yıla anca gelir bu update, daha chineseyi düzeltemiyorlar.
sitesinde paylaşmışlar fake olamaz . Gm ler oralara bakıyor olabilirler. Ama oyun daha düzeltilmeden Eu ların gelmesi cok iyi olmazTvveety demiş ki:bu fake olabilir.Crown demiş ki:Bunlar sabahtan beri var ama yine çaktırmıyorumironEyE demiş ki:Bir ss daha eklediler:
Eudaki bugları da düzeltmelerini beklersek 1 yıla anca gelir bu update, daha chineseyi düzeltemiyorlar.