Sharkaya katılıyorum ayın 25 inden önce ne update gelir ne lag gider ne snow gelir nede cave .. DEdikleri hangi tarhte adam gibi bişey yapmışki bunlar!! oyun 18,00 de açılcak diolar dedikleri saatte açılsın swsro yu bırakırım -_-

区停服维护13日晚1 (2009-08-13 <<< swsro official sitesinden aldım

Çeviri,Server Bakımının Pekin saatine göre Ayın 13ünde Gece saati biteceği Yazıyor,Bize Göre ironeye'ında dediği gibi saat 18:00'da Oyun açılıcak,Swsro'nun sitesinden aldım bunu =)

oxide demiş ki:

Çeviri,Server Bakımının Pekin saatine göre Ayın 13ünde Gece saati biteceği Yazıyor,Bize Göre ironeye'ında dediği gibi saat 18:00'da Oyun açılıcak,Swsro'nun sitesinden aldım bunu =)
İşte onu soloya gösterdiydim.Bana 18:00 demiştim. :mrgreen:

ironEyE demiş ki:
oxide demiş ki:

Tamam o zaman xD Ama update yaparlarsa 18:00da açılmaz 2-3 gün kapalı kalır aynı son update gibi yani..18:00da açılırsa update umutlarımız suya düşer..Neyse bekliyip görücez,Dediğin gibi Just wait :starving:

oxide demiş ki:
ironEyE demiş ki:
oxide demiş ki:

Tamam o zaman xD Ama update yaparlarsa 18:00da açılmaz 2-3 gün kapalı kalır aynı son update gibi yani..18:00da açılırsa update umutlarımız suya düşer..Neyse bekliyip görücez,Dediğin gibi Just wait :starving:
Sanmıyorum.Geçen sefer update olduğunda hemen 100 lvl skilleri geldi.10 saniye açık kalmıştı oyun. :D Sonra kapadılar çünkü clientte hata oluşmuş.Ondna okadar süre bekledik.Eğer herhangi bir hata olmasaymış server 10 saniye değil hep açık kalacakmış.

bize göre 18 çinlilere göre başka bi saatte galiba orda yazıyo pekin time ..... yazıyo bize 18.00 oluyo galiba

SHaRKa demiş ki:
ironEyE demiş ki:
SHaRKa demiş ki:
bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?
çünkü söledikleri hicbirseyi zamanında yapmadılar
bunuda yapmayacaklarına inanıyorum

o Kadar Kolaymı sanıosun sn o oyunu ayarlamayı adam derdinide bildirio dosyalar çalınıomus durmadan böyle yazıp durma ...... :thumbsup:

SHaRKa demiş ki:
ironEyE demiş ki:
SHaRKa demiş ki:
bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?
çünkü söledikleri hicbirseyi zamanında yapmadılar
bunuda yapmayacaklarına inanıyorum
Tamam anladıkda bunu sadece bir kere yazıp gitmen yeterli. :wink1:

ByTinny demiş ki:
Arkadaşlar eu çarlar bizim serverada gelecek mi yoksa sadece yeni server için mi geçerli ?
büyük ihtimal 2 serverede gelir çünkü oyunda yenlik olmazsa serverden bıkılır bukılıncada kimse oynamaz oynamayıncada silk alınmaz gmpra kazanamaz.

kolay olmadıgını biliorum eXe-LaNS ama aksilik cıkacak bi isi aylar oncesinden söleyip zamanında yapmamak hiç hos değil
madem yapamayacaksınız neden sölüosunuz

Yukarı Alt