Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?SHaRKa demiş ki:bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?SHaRKa demiş ki:bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
İşte onu soloya gösterdiydim.Bana 18:00 demiştim.oxide demiş ki:区停服维护13日晚1 (2009-08-13 <<< swsro official sitesinden aldım
Çeviri,Server Bakımının Pekin saatine göre Ayın 13ünde Gece saati biteceği Yazıyor,Bize Göre ironeye'ında dediği gibi saat 18:00'da Oyun açılıcak,Swsro'nun sitesinden aldım bunu =)
ironEyE demiş ki:İşte onu soloya gösterdiydim.Bana 18:00 demiştim.oxide demiş ki:区停服维护13日晚1 (2009-08-13 <<< swsro official sitesinden aldım
Çeviri,Server Bakımının Pekin saatine göre Ayın 13ünde Gece saati biteceği Yazıyor,Bize Göre ironeye'ında dediği gibi saat 18:00'da Oyun açılıcak,Swsro'nun sitesinden aldım bunu =)![]()
Sanmıyorum.Geçen sefer update olduğunda hemen 100 lvl skilleri geldi.10 saniye açık kalmıştı oyun.oxide demiş ki:ironEyE demiş ki:İşte onu soloya gösterdiydim.Bana 18:00 demiştim.oxide demiş ki:区停服维护13日晚1 (2009-08-13 <<< swsro official sitesinden aldım
Çeviri,Server Bakımının Pekin saatine göre Ayın 13ünde Gece saati biteceği Yazıyor,Bize Göre ironeye'ında dediği gibi saat 18:00'da Oyun açılıcak,Swsro'nun sitesinden aldım bunu =)![]()
Tamam o zaman xD Ama update yaparlarsa 18:00da açılmaz 2-3 gün kapalı kalır aynı son update gibi yani..18:00da açılırsa update umutlarımız suya düşer..Neyse bekliyip görücez,Dediğin gibi Just wait![]()
çünkü söledikleri hicbirseyi zamanında yapmadılarironEyE demiş ki:Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?SHaRKa demiş ki:bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
SHaRKa demiş ki:çünkü söledikleri hicbirseyi zamanında yapmadılarironEyE demiş ki:Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?SHaRKa demiş ki:bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
bunuda yapmayacaklarına inanıyorum
Tamam anladıkda bunu sadece bir kere yazıp gitmen yeterli.SHaRKa demiş ki:çünkü söledikleri hicbirseyi zamanında yapmadılarironEyE demiş ki:Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?SHaRKa demiş ki:bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
bunuda yapmayacaklarına inanıyorum
büyük ihtimal 2 serverede gelir çünkü oyunda yenlik olmazsa serverden bıkılır bukılıncada kimse oynamaz oynamayıncada silk alınmaz gmpra kazanamaz.ByTinny demiş ki:Arkadaşlar eu çarlar bizim serverada gelecek mi yoksa sadece yeni server için mi geçerli ?