Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?SHaRKa demiş ki:bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?SHaRKa demiş ki:bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
İşte onu soloya gösterdiydim.Bana 18:00 demiştim.oxide demiş ki:区停服维护13日晚1 (2009-08-13 <<< swsro official sitesinden aldım
Çeviri,Server Bakımının Pekin saatine göre Ayın 13ünde Gece saati biteceği Yazıyor,Bize Göre ironeye'ında dediği gibi saat 18:00'da Oyun açılıcak,Swsro'nun sitesinden aldım bunu =)
ironEyE demiş ki:İşte onu soloya gösterdiydim.Bana 18:00 demiştim.oxide demiş ki:区停服维护13日晚1 (2009-08-13 <<< swsro official sitesinden aldım
Çeviri,Server Bakımının Pekin saatine göre Ayın 13ünde Gece saati biteceği Yazıyor,Bize Göre ironeye'ında dediği gibi saat 18:00'da Oyun açılıcak,Swsro'nun sitesinden aldım bunu =)
Sanmıyorum.Geçen sefer update olduğunda hemen 100 lvl skilleri geldi.10 saniye açık kalmıştı oyun. Sonra kapadılar çünkü clientte hata oluşmuş.Ondna okadar süre bekledik.Eğer herhangi bir hata olmasaymış server 10 saniye değil hep açık kalacakmış.oxide demiş ki:ironEyE demiş ki:İşte onu soloya gösterdiydim.Bana 18:00 demiştim.oxide demiş ki:区停服维护13日晚1 (2009-08-13 <<< swsro official sitesinden aldım
Tamam o zaman xD Ama update yaparlarsa 18:00da açılmaz 2-3 gün kapalı kalır aynı son update gibi yani..18:00da açılırsa update umutlarımız suya düşer..Neyse bekliyip görücez,Dediğin gibi Just wait
çünkü söledikleri hicbirseyi zamanında yapmadılarironEyE demiş ki:Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?SHaRKa demiş ki:bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
SHaRKa demiş ki:çünkü söledikleri hicbirseyi zamanında yapmadılarironEyE demiş ki:Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?SHaRKa demiş ki:bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
bunuda yapmayacaklarına inanıyorum
Tamam anladıkda bunu sadece bir kere yazıp gitmen yeterli.SHaRKa demiş ki:çünkü söledikleri hicbirseyi zamanında yapmadılarironEyE demiş ki:Bu ve benzeri şeyler neden sürekli olarak tekrarlıyorsun?SHaRKa demiş ki:bu uptade bugun glmez ben bunu bilir bunu sölerim en erken ayın 25 inde gelir...
bunuda yapmayacaklarına inanıyorum
büyük ihtimal 2 serverede gelir çünkü oyunda yenlik olmazsa serverden bıkılır bukılıncada kimse oynamaz oynamayıncada silk alınmaz gmpra kazanamaz.ByTinny demiş ki:Arkadaşlar eu çarlar bizim serverada gelecek mi yoksa sadece yeni server için mi geçerli ?