Bekliyoruz...
Mausenin topunu yukarı doğru kaldır,1(bir) yazan yere sol tıkla sonra sayfa açılınca orda gördüklerini oku...xxcak1 demiş ki:[c=1ya eu char felan ılgılendırmez beni Sadece Su sorunun cevabını werin lütfen server Ne zaman acılıcak...! [/c]
18:00 da acılacak server (mayaya göre) eğer ertelenmessexxcak1 demiş ki:[c=1ya eu char felan ılgılendırmez beni Sadece Su sorunun cevabını werin lütfen server Ne zaman acılıcak...! [/c]
Bu update ile birlikte jangan cave ve snow shield gelicek.Ama update tarihi bugün değil.15 ağustos.Neden şu anda undergoing verdiğini bilmiyoruz sadece.sevko28 demiş ki:18:00 da acılacak server (mayaya göre) eğer ertelenmessexxcak1 demiş ki:[c=1ya eu char felan ılgılendırmez beni Sadece Su sorunun cevabını werin lütfen server Ne zaman acılıcak...! [/c]
diğer soruların cevabı (europa hemen gelmeyecek belki ilerki updatelerde veya checklerde
belki eu map gelir ama eu gelmez...
(bu updatede neyin geleceğini kimse bilmiyor)
O Da iimiş ^^Titanyum-X demiş ki:açıldıgında dicekler " yaşanan olaylar yüzünden update tarihi 30 ağustos "
cogu kez buna cevap geldi. Bi daha ben vereyimMrLegenD demiş ki:Ya benim anlamadığım, update gelince biz yeni bir client mi indireceğiz yoksa oyun kendisi update edecek mi :S gerçi update büyük olacağı içn oyun kendisi update edemez heralde :S