EmmaW

şu update gelmicek gm yalan söylüyor vs. gibi mesajları başka bir konuda konuşsanız burda sadece bilgiler paylaşılsa ayrıca ironeye update hakkındaki yorumlarınız diye bir geyik konusu aç bence :D

ayrıca muhtemelen 4saat14dk sonra açılacak ^^

şimdi bugün update gelebilirmi yani saat 18:00 server açılırsa update de gelcekmi eu vs snow gelecekmi yoqsa server eskisi gibimi devam edecek.

xxcak1 demiş ki:
[c=1ya eu char felan ılgılendırmez beni Sadece Su sorunun cevabını werin lütfen server Ne zaman acılıcak...! [/c]
18:00 da acılacak server (mayaya göre) eğer ertelenmesse

diğer soruların cevabı (europa hemen gelmeyecek belki ilerki updatelerde veya checklerde
belki eu map gelir ama eu gelmez...

(bu updatede neyin geleceğini kimse bilmiyor)

sevko28 demiş ki:
xxcak1 demiş ki:
[c=1ya eu char felan ılgılendırmez beni Sadece Su sorunun cevabını werin lütfen server Ne zaman acılıcak...! [/c]
18:00 da acılacak server (mayaya göre) eğer ertelenmesse

diğer soruların cevabı (europa hemen gelmeyecek belki ilerki updatelerde veya checklerde
belki eu map gelir ama eu gelmez...

(bu updatede neyin geleceğini kimse bilmiyor)
Bu update ile birlikte jangan cave ve snow shield gelicek.Ama update tarihi bugün değil.15 ağustos.Neden şu anda undergoing verdiğini bilmiyoruz sadece.

Eu nun gelmesini pek istemiyorum eu gelcek sora herkes staff aççak lag dan geçemicez ama jangan cave ve skiller gelsin özelliklede şu İronwall Bug ı giderilsin :@

inşallah dedıyınız gıbı 6 da acılır . ama ben bu previtelerden bıktım..! bana char lazım ıssroda 80+
neden bıtkım cunku bellı bı zamana kadar dayanabılıyorlar ecsroda oleydı :S sımdı hep bozuldu suanki halıni bilmiyorum ama...

Server Hacker'lar tarafından yapılan saldırılar yüzünden kapalı Gm Bunları çözmeye çalışıyor diyor Solo
Sadece Bekleme Moduna Geçmeliyiz
Sıkılan Arkadaşlar Sjsro-Kraloyun vs Takılabilirler :mrgreen:

Ya benim anlamadığım, update gelince biz yeni bir client mi indireceğiz yoksa oyun kendisi update edecek mi :S gerçi update büyük olacağı içn oyun kendisi update edemez heralde :S

MrLegenD demiş ki:
Ya benim anlamadığım, update gelince biz yeni bir client mi indireceğiz yoksa oyun kendisi update edecek mi :S gerçi update büyük olacağı içn oyun kendisi update edemez heralde :S
cogu kez buna cevap geldi. Bi daha ben vereyim :P

Suan pc nizde olan SunWorld Silkroad Client i zaten Bütün yeni özellikleri kapsamakta boyutundan da alaşılıyor. Sadece açıcaklar o kadar.

Yukarı Alt