Titanyum-X demiş ki:
MrLegenD demiş ki:
Ya benim anlamadığım, update gelince biz yeni bir client mi indireceğiz yoksa oyun kendisi update edecek mi :S gerçi update büyük olacağı içn oyun kendisi update edemez heralde :S
cogu kez buna cevap geldi. Bi daha ben vereyim :P

Suan pc nizde olan SunWorld Silkroad Client i zaten Bütün yeni özellikleri kapsamakta boyutundan da alaşılıyor. Sadece açıcaklar o kadar.
Daha önce cevap verildiğini görmedim kusura bakma. ama ecsro nun dosyaları sunworld un kinden büyük :S

MrLegenD demiş ki:
Titanyum-X demiş ki:
MrLegenD demiş ki:
Ya benim anlamadığım, update gelince biz yeni bir client mi indireceğiz yoksa oyun kendisi update edecek mi :S gerçi update büyük olacağı içn oyun kendisi update edemez heralde :S
cogu kez buna cevap geldi. Bi daha ben vereyim :P

Suan pc nizde olan SunWorld Silkroad Client i zaten Bütün yeni özellikleri kapsamakta boyutundan da alaşılıyor. Sadece açıcaklar o kadar.
Daha önce cevap verildiğini görmedim kusura bakma. ama ecsro nun dosyaları sunworld un kinden büyük :S
SunWorld Silkroad önceki update lerini her zaman Launcher dan kendisi yaptı. Bunuda kendisi yapar. Ecsro yeni client i ekledi onu indirdiniz belki bundan sonraki ecsro update lerindede launcher kendisi update yapıcak.

apohasan54 demiş ki:
ironEyE Eu lar 15 Ağustosdamı gelicek?(Kısacası Eular ne zmn geicek???)
bu cevabı adam kackez vericek (ironEyE nın delırmesı lazım ^^) herşeyi ona soruyorsun ama o bizden fazla birşey bilmiyor 1. sayfada herşey yazıyor zaten europa hemen gelmez tarihi falan yok gm 1 ay sonra der 10 ay sonra yapar belli değil (oke)

ironEyE demiş ki:
Solo çevrimiçi oldu.Sordum bu sitedeki yazı nedir diye.Oyun 23:00 da açılacakmış.Türkiye saatiyle 18:00 ediyor.Yani bugün 18:00 da açılacak.

eğer bu doru ise :D ßen sana özel mesajda sölemiştim akşam açılır diye :P baktıysan tabii xD

launcher a girdim. oyun açılıyor sandım ama yine boş kutu hatası verdi. zannediyorum bu sefer verilen haber doğru :D saat 18.00 de oyun gerçekten açılacak. :starving:

Yukarı Alt