Daha önce cevap verildiğini görmedim kusura bakma. ama ecsro nun dosyaları sunworld un kinden büyük :STitanyum-X demiş ki:cogu kez buna cevap geldi. Bi daha ben vereyimMrLegenD demiş ki:Ya benim anlamadığım, update gelince biz yeni bir client mi indireceğiz yoksa oyun kendisi update edecek mi :S gerçi update büyük olacağı içn oyun kendisi update edemez heralde :S
Suan pc nizde olan SunWorld Silkroad Client i zaten Bütün yeni özellikleri kapsamakta boyutundan da alaşılıyor. Sadece açıcaklar o kadar.
SunWorld Silkroad önceki update lerini her zaman Launcher dan kendisi yaptı. Bunuda kendisi yapar. Ecsro yeni client i ekledi onu indirdiniz belki bundan sonraki ecsro update lerindede launcher kendisi update yapıcak.MrLegenD demiş ki:Daha önce cevap verildiğini görmedim kusura bakma. ama ecsro nun dosyaları sunworld un kinden büyük :STitanyum-X demiş ki:cogu kez buna cevap geldi. Bi daha ben vereyimMrLegenD demiş ki:Ya benim anlamadığım, update gelince biz yeni bir client mi indireceğiz yoksa oyun kendisi update edecek mi :S gerçi update büyük olacağı içn oyun kendisi update edemez heralde :S
Suan pc nizde olan SunWorld Silkroad Client i zaten Bütün yeni özellikleri kapsamakta boyutundan da alaşılıyor. Sadece açıcaklar o kadar.
ironEyE demiş ki:viewtopic.php?f=682&t=146139
Artık kendinize ait bir muhabbet alanınız var.Orda istediğinizin muhabbeti yapın ama burayı rahat bırakın...
bu cevabı adam kackez vericek (ironEyE nın delırmesı lazım ^^) herşeyi ona soruyorsun ama o bizden fazla birşey bilmiyor 1. sayfada herşey yazıyor zaten europa hemen gelmez tarihi falan yok gm 1 ay sonra der 10 ay sonra yapar belli değil (oke)apohasan54 demiş ki:ironEyE Eu lar 15 Ağustosdamı gelicek?(Kısacası Eular ne zmn geicek???)
Su 1. msjı okumak insanlara ne kadar zor gelior yaapohasan54 demiş ki:ironEyE Eu lar 15 Ağustosdamı gelicek?(Kısacası Eular ne zmn geicek???)
Oyuna sonradan eklenecek olan özellikler:apohasan54 demiş ki:Ya tMM görmedim 1. sayfayıda okudum ayrıca
ironEyE demiş ki:Solo çevrimiçi oldu.Sordum bu sitedeki yazı nedir diye.Oyun 23:00 da açılacakmış.Türkiye saatiyle 18:00 ediyor.Yani bugün 18:00 da açılacak.