aynen felaket lag var ve paso dc yiyoruz
dogruxlorxlarge demiş ki:5dakikada bir dc :S
antisinem demiş ki:Byler dc oldu sonra diniyim dedim charda biri var gibi gösterdi halbuki kimse yok :S sonra bi girdim check nası bi iş bu
içim rahatladı kardeş valla açıklama için saolsevko28 demiş ki:büyük bi ihtimal bug oluşmuştur.Oyuna büyük bi lag geldikden sonra dc attı ve sonra herkez deneyince büyük bi ihtimal 5 saniye sonra tekrar deneyin yazısı cıkmıştır bendede öyleydi herkezin charına bir kişi girme olasılıgı yok (büyük bi ihtimal bug oluştu ve sonunda game yine check oldu ) (korkmayın soyulmassınız ) garanti veriyorum kesin bugdur (charlarınız bugda kalmaz) oyun bakıma girdi sonucta...
nphabili demiş ki:içim rahatladı kardeş valla açıklama için saolsevko28 demiş ki:büyük bi ihtimal bug oluşmuştur.Oyuna büyük bi lag geldikden sonra dc attı ve sonra herkez deneyince büyük bi ihtimal 5 saniye sonra tekrar deneyin yazısı cıkmıştır bendede öyleydi herkezin charına bir kişi girme olasılıgı yok (büyük bi ihtimal bug oluştu ve sonunda game yine check oldu ) (korkmayın soyulmassınız ) garanti veriyorum kesin bugdur (charlarınız bugda kalmaz) oyun bakıma girdi sonucta...
mysro bölümünde vardır.Aramalısınhabili demiş ki:arkadaşlar biraz yeri olmayacak ama özürdilerim mysronun multi clenti varsa biri upload edebilirmi 1 aydan beri bulamadım