update gecikmeyle birlik te yani saat kaçta gelicek?
ilk sayfadaki acıkmlamaya bakarsan 17.00 yazdını görrsün kesin gecikecek diye birşeyde yok tahmini 2-3 saat gecikir deniyor halk arasındahabili demiş ki:update gecikmeyle birlik te yani saat kaçta gelicek?
boşa konuşanları 17:00a kadar uzaklaştır...ironEyE demiş ki:Onu bende düşündümde bazı nedenlerden dolayı kilitleyemicem.berkomu demiş ki:iron bence konuyu update gelene kadar kilitle
Burda yetkili olan benim bırakında ne yapacağıma kendim karar vereyim lütfen.sevko28 demiş ki:boşa konuşanları 17:00a kadar uzaklaştır...ironEyE demiş ki:Onu bende düşündümde bazı nedenlerden dolayı kilitleyemicem.berkomu demiş ki:iron bence konuyu update gelene kadar kilitle
sevko28 demiş ki:boşa konuşanları 17:00a kadar uzaklaştır(abilirsin)<< edit ...ironEyE demiş ki:Onu bende düşündümde bazı nedenlerden dolayı kilitleyemicem.berkomu demiş ki:iron bence konuyu update gelene kadar kilitle
drag3131 demiş ki:Sabırlık nasıl oluyor? Lazımlık gibi bir şey mi?
Bu gece yarısına yada yarın sabaha kadar olabilir bilinmez...eXe-LanS demiş ki:iron Tahminen ne kadr geçikir... ??
GM bence updateyi bu sefer getirecek geen her zaman yaptığı gibi sözünü tutacak.eXe-LanS demiş ki:Ya Bana Göre Tahminen cok FazLa qeçikmicek Çünkü: Şuana Kadar update hep ertelendi Gm Bir kez daha fazla uzamasın die gece gündüz ÇalısmısTıR eminm inş cok fazla qeçikmez diyoruMM...