Şaka gibiironEyE demiş ki:GM bence updateyi bu sefer getirecek geen her zaman yaptığı gibi sözünü tutacak.
Şaka gibiironEyE demiş ki:GM bence updateyi bu sefer getirecek geen her zaman yaptığı gibi sözünü tutacak.
Crown demiş ki:Şaka gibiironEyE demiş ki:GM bence updateyi bu sefer getirecek geen her zaman yaptığı gibi sözünü tutacak.
eXe-LanS demiş ki:Lucid Konu Hakkında Konusmıcaksan Böle ŞeyLer Yazmasan İi oLurr ...
viewtopic.php?f=682&t=133079beerqq demiş ki:sunworlde üye olmaya çalışıyorum lütfen yardm edin
üyelik alma linki suan offline ve bu gibi soruları üyelik almakla ilgili konu açılmıştır oralarda yazarsan seviniriz... (burası sağdece update ile ilgili topictir oke)beerqq demiş ki:arkadaşlar sunworldsroya üye olmaya çalışıyorum ama siteye giremiyorum yardım eder misiniz ?
seneXe-LanS demiş ki:qim sinoptanmı?
Launcheri aç öğren.buffer_48 demiş ki:update nin başlayıp başlamadığını öğrenebiliyormuyuz?
k.bakmayın yeni üyeyim pm atamıyorum 20 msj diyor sadece burdan sohbet edebiliyorum :(ironEyE demiş ki:Burası muhabbet yeri değil lütfen sadce eupdate hakkında konuşurmusunuz?