Creepy demiş ki:
antisinem demiş ki:
@Creepy

Son söz o değildir son sözüde o söyleyemez zaten ona düşmez onu söylemek.Oldum olası şöyle sırf insanların Rütbeleri,MEvkisi için yalakalık yapan kişilerden nefret ederim
Kullandığın Cümlelere Dikkat et Burda Modlar avaz avaz bağırıp kirletmeyin derken senin ne msjlar yazdığını herkes gibi bende gördüm
Şiimdi gelelim yalakalık Meselesine Bak arkadaşım benim kayıt tarihime bak ve kendi kayıt tarihine bak bu Birincisi
İkincisi Eğer yalakalık yapıyor olsam (Ki bu forumda yalakalık yapıldığı görüldüğü sürece kişilere hiçbir rütbe verilmez)Şuanda global Moddanda ileri bir mevkide olacağımı düşünebilrdin!.
Üçüncüsü Rütbe ve Mevki istiyor olsaydın Mod Başvurumu Ortaya koymuş bulunurdum! :!: :wink1:

Katılıyorum aBim... :thumbsup: :beer:

@oxide

Yazdıklarını okuyan ana avrat girdim sanar.Hem sanane o arkadaşın sorduğu sorudan neden onu ezdin bu çok gücüme gitti bırak modlar ilgilenir..

@eXe-Lans

Dediğim gibi onun söz söylemeye hakkı yok.Burda mod varsa o söyler

Sana gelince creepy yalakalığı sana karşı söylemedim beni yanlış anladın..Ben forumu kirletiomuşum modlar avaz avaz bağırıomuş(muş) avaz avaz bağırmalarına gerek yok ban atarlar olur biter.

Yukarı Alt