Pfff TheOthers le server açılınca union oluyoruz haberin var mı?antisinem demiş ki:iron sen bu siteye zararsın senin yüzünden swsroda ''anti exl, extraloob'' politikası güdülmüş durumda.Bu sitenin sahibi ( extraloob ) nin üslubuna bakıyorum üyelerle çok candan konuşuyor bide senin üslubuna bakıyorum bir artistlik edası içindesin neden theothers guildi exl a düşman ? Nedeni çok basit hepsi senin şu tavırlarına kıl oluyor ve sende bu sitede bi yetkiye sahip olduğu için otomatik olarak exl ı düşman belliyolar.. şimdi beni banlarmısın asarmısın kesermisin bilmem ne yaparsan yap artık umrumda değil Benim için extraloob sayende bitmiştir..
senın gıbı bırsuru bos konusanlar uzaklaştırıldı.Bu tek senın benım ile ilgili bir konu değil burası update ile ilgili bir topic ve sen çok boş konuşuyorsun burda iron değilde ben olsam yine aynı şeyi yapardım.antisinem demiş ki:iron sen bu siteye zararsın senin yüzünden swsroda ''anti exl, extraloob'' politikası güdülmüş durumda.Bu sitenin sahibi ( extraloob ) nin üslubuna bakıyorum üyelerle çok candan konuşuyor bide senin üslubuna bakıyorum bir artistlik edası içindesin neden theothers guildi exl a düşman ? Nedeni çok basit hepsi senin şu tavırlarına kıl oluyor ve sende bu sitede bi yetkiye sahip olduğu için otomatik olarak exl ı düşman belliyolar.. şimdi beni banlarmısın asarmısın kesermisin bilmem ne yaparsan yap artık umrumda değil Benim için extraloob sayende bitmiştir..
Konuyu bölmeyelim lütfen beni çekemiyorsan ben napabilirim.MrLegenD demiş ki:ironEyE arkadaşın dediklerine kısmen katılıyorum. üyelere sert davranıyorsun. okan abi gibi kibar olabilsen eminim sitede ve oyunda çok sevilirsin. kusura bakma konuyu da bu mesajımla kirlettim. ama snn için söylüyorum. SaygıLarımla..
bak bu kişi veya daha öncekilere bir defa demede olsaydı bende derdim çok sert davranıyorsun melih diye ama bu uyarıyı adam 20-30kez yazdı her 2 sayfada bir bu yazıyı görebiliyorum " burası sağdece update ile ilgili bir topicdir bu linkden konusun ......... boş konuşan 1saat uzaklaştırılacakdır diye (adam 1kez dese neyse hergün 20-30 kişiyi uyarınca adamda sabır diye birşey kalmıyorMrLegenD demiş ki:ironEyE arkadaşın dediklerine kısmen katılıyorum. üyelere sert davranıyorsun. okan abi gibi kibar olabilsen eminim sitede ve oyunda çok sevilirsin. kusura bakma konuyu da bu mesajımla kirlettim. ama snn için söylüyorum. SaygıLarımla..
eXe-LanS demiş ki:Creepy demiş ki:Kullandığın Cümlelere Dikkat et Burda Modlar avaz avaz bağırıp kirletmeyin derken senin ne msjlar yazdığını herkes gibi bende gördümantisinem demiş ki:@Creepy
Son söz o değildir son sözüde o söyleyemez zaten ona düşmez onu söylemek.Oldum olası şöyle sırf insanların Rütbeleri,MEvkisi için yalakalık yapan kişilerden nefret ederim
Şiimdi gelelim yalakalık Meselesine Bak arkadaşım benim kayıt tarihime bak ve kendi kayıt tarihine bak bu Birincisi
İkincisi Eğer yalakalık yapıyor olsam (Ki bu forumda yalakalık yapıldığı görüldüğü sürece kişilere hiçbir rütbe verilmez)Şuanda global Moddanda ileri bir mevkide olacağımı düşünebilrdin!.
Üçüncüsü Rütbe ve Mevki istiyor olsaydın Mod Başvurumu Ortaya koymuş bulunurdum!
Katılıyorum aBim...
geçmiş bir olayı gündeme getirip ortalığı tekrar kızıştırma bence... olay kapandı zatenCaRTMaNN demiş ki:eXe-LanS demiş ki:Katılıyorum aBim...
Çay kahve filan da istermisin ? kardeşim muhabbet topic'i var,hala neyi konuşuyorsunsevko28 demiş ki:geçmiş bir olayı gündeme getirip ortalığı tekrar kızıştırma bence... olay kapandı zatenCaRTMaNN demiş ki:eXe-LanS demiş ki:Katılıyorum aBim...