viewtopic.php?f=682&t=146139beerqq demiş ki:k.bakmayın yeni üyeyim pm atamıyorum 20 msj diyor sadece burdan sohbet edebiliyorum :(ironEyE demiş ki:Burası muhabbet yeri değil lütfen sadce eupdate hakkında konuşurmusunuz?
Burdan et.
viewtopic.php?f=682&t=146139beerqq demiş ki:k.bakmayın yeni üyeyim pm atamıyorum 20 msj diyor sadece burdan sohbet edebiliyorum :(ironEyE demiş ki:Burası muhabbet yeri değil lütfen sadce eupdate hakkında konuşurmusunuz?
buffer_48 demiş ki:buffer_48 yazdı:
update nin başlayıp başlamadığını öğrenebiliyormuyuz?
Launcheri aç öğren.
hyr 2 gündür aynı launcher bakım mı update mi olduğu biliniyor mu
beerqq demiş ki:bu arada site kaçta açılır ? ve üyelik paralı mı ?
nuRi-aLco demiş ki:eXe-LanS imzanda gordum ToXıC diye char aççakmıssın oyunda zaten öyle birisi var =)
Son Söz budur boşa Kirlilik yaratmayın!oxide demiş ki:Ya her oyun kapandığında aynı muhabbetler..eu mu gelio,yok oyun mu çöktü,yok update geldi,yok roc bilmem ne,arkadaşım buraya herhangi bi msj yazmadan önce sunworld bölümüne girdiğinde konulara bak,ihtiyacın olan tüm şeyler konularda var,üyelik update bilgisi vs,siz direk son sayfaya geliosunuz yazıosunuz kafanıza göre,önce bi konuları araştırın,Mod arkadaşlarımızda insan her şeye yetişemezler,biraz daha anlayışlı olun..Bizde siz ne biliyorsanız onu biliyoruz,Zaten bi yenilik öğrenince ben yada mod arkadaşlar çevirisini yapıp buraya koyuyor,Konunun ilk sayfasını takip etmeniz yeterli olucaktır..
katılıyorum.Creepy demiş ki:Son Söz budur boşa Kirlilik yaratmayın!oxide demiş ki:Ya her oyun kapandığında aynı muhabbetler..eu mu gelio,yok oyun mu çöktü,yok update geldi,yok roc bilmem ne,arkadaşım buraya herhangi bi msj yazmadan önce sunworld bölümüne girdiğinde konulara bak,ihtiyacın olan tüm şeyler konularda var,üyelik update bilgisi vs,siz direk son sayfaya geliosunuz yazıosunuz kafanıza göre,önce bi konuları araştırın,Mod arkadaşlarımızda insan her şeye yetişemezler,biraz daha anlayışlı olun..Bizde siz ne biliyorsanız onu biliyoruz,Zaten bi yenilik öğrenince ben yada mod arkadaşlar çevirisini yapıp buraya koyuyor,Konunun ilk sayfasını takip etmeniz yeterli olucaktır..
Ağzını topla terbiyesiz,Yalakalık yapmıyorum ben burda,Düşüncelerini kendine sakla,Hangi "insana" sorarsan benle aynı görüşü savunucaktır..Insan olda gel karşıma lütfen.antisinem demiş ki:@Creepy
Son söz o değildir son sözüde o söyleyemez zaten ona düşmez onu söylemek.Oldum olası şöyle sırf insanların Rütbeleri,MEvkisi için yalakalık yapan kişilerden nefret ederim
antisinem demiş ki:@Creepy
Son söz o değildir son sözüde o söyleyemez zaten ona düşmez onu söylemek.Oldum olası şöyle sırf insanların Rütbeleri,MEvkisi için yalakalık yapan kişilerden nefret ederim
Kullandığın Cümlelere Dikkat et Burda Modlar avaz avaz bağırıp kirletmeyin derken senin ne msjlar yazdığını herkes gibi bende gördümantisinem demiş ki:@Creepy