buffer_48 yazdı:
update nin başlayıp başlamadığını öğrenebiliyormuyuz?

Launcheri aç öğren. :mrgreen:

hyr 2 gündür aynı launcher bakım mı update mi olduğu biliniyor mu

Ya her oyun kapandığında aynı muhabbetler..eu mu gelio,yok oyun mu çöktü,yok update geldi,yok roc bilmem ne,arkadaşım buraya herhangi bi msj yazmadan önce sunworld bölümüne girdiğinde konulara bak,ihtiyacın olan tüm şeyler konularda var,üyelik update bilgisi vs,siz direk son sayfaya geliosunuz yazıosunuz kafanıza göre,önce bi konuları araştırın,Mod arkadaşlarımızda insan her şeye yetişemezler,biraz daha anlayışlı olun..Bizde siz ne biliyorsanız onu biliyoruz,Zaten bi yenilik öğrenince ben yada mod arkadaşlar çevirisini yapıp buraya koyuyor,Konunun ilk sayfasını takip etmeniz yeterli olucaktır..

oxide demiş ki:
Ya her oyun kapandığında aynı muhabbetler..eu mu gelio,yok oyun mu çöktü,yok update geldi,yok roc bilmem ne,arkadaşım buraya herhangi bi msj yazmadan önce sunworld bölümüne girdiğinde konulara bak,ihtiyacın olan tüm şeyler konularda var,üyelik update bilgisi vs,siz direk son sayfaya geliosunuz yazıosunuz kafanıza göre,önce bi konuları araştırın,Mod arkadaşlarımızda insan her şeye yetişemezler,biraz daha anlayışlı olun..Bizde siz ne biliyorsanız onu biliyoruz,Zaten bi yenilik öğrenince ben yada mod arkadaşlar çevirisini yapıp buraya koyuyor,Konunun ilk sayfasını takip etmeniz yeterli olucaktır..
Son Söz budur boşa Kirlilik yaratmayın! :!:

Creepy demiş ki:
oxide demiş ki:
Son Söz budur boşa Kirlilik yaratmayın! :!:
katılıyorum.

@Creepy

Son söz o değildir son sözüde o söyleyemez zaten ona düşmez onu söylemek.Oldum olası şöyle sırf insanların Rütbeleri,MEvkisi için yalakalık yapan kişilerden nefret ederim

antisinem demiş ki:
@Creepy

Son söz o değildir son sözüde o söyleyemez zaten ona düşmez onu söylemek.Oldum olası şöyle sırf insanların Rütbeleri,MEvkisi için yalakalık yapan kişilerden nefret ederim
Ağzını topla terbiyesiz,Yalakalık yapmıyorum ben burda,Düşüncelerini kendine sakla,Hangi "insana" sorarsan benle aynı görüşü savunucaktır..Insan olda gel karşıma lütfen.

@iron
Önemli değil.

antisinem demiş ki:
@Creepy

RütbeyLe MevkiyLe alaKası yoq bu Topic updateye ait Update qeleNe Kadar Birçok Kişi Aynı Şeyi Soruyor We BunLarın YanıtLarı war Biraz aRasTırıp oKusaLar KirLiLik cıkMıcak ... Son Söz Budur...

antisinem demiş ki:
@Creepy

Kullandığın Cümlelere Dikkat et Burda Modlar avaz avaz bağırıp kirletmeyin derken senin ne msjlar yazdığını herkes gibi bende gördüm
Şiimdi gelelim yalakalık Meselesine Bak arkadaşım benim kayıt tarihime bak ve kendi kayıt tarihine bak bu Birincisi
İkincisi Eğer yalakalık yapıyor olsam (Ki bu forumda yalakalık yapıldığı görüldüğü sürece kişilere hiçbir rütbe verilmez)Şuanda global Moddanda ileri bir mevkide olacağımı düşünebilrdin!.
Üçüncüsü Rütbe ve Mevki istiyor olsaydın Mod Başvurumu Ortaya koymuş bulunurdum! :!: :wink1:

konuyu neden kilitlemiyorsunuz gelişmeleri takip etmek için bizler sayfalarca yazı okumak mecburiyetindemiyiz acaba ?

Yukarı Alt