Tamam AnladımironEyE demiş ki:Ya doğru anlamışsa diye aynen bunu yazıp yolluyorum. "But RollBack = Delete all accounts. :S"

![]() |
Tamam AnladımironEyE demiş ki:Ya doğru anlamışsa diye aynen bunu yazıp yolluyorum. "But RollBack = Delete all accounts. :S"
Rollback demek charların silinmesi demek.xxcakoo demiş ki:Tamam AnladımironEyE demiş ki:Ya doğru anlamışsa diye aynen bunu yazıp yolluyorum. "But RollBack = Delete all accounts. :S"Sey IP falan banlama olayı yok dımı uptadıng de
Evet.LegendLess demiş ki:İronEye Bakar msn sen görmüşsün Bow Skilleri mevcud mu ? 100 Lv'e bide Force*
İlgin için tsk ederim çalışmalarından dolayı tekrar tekrar tsk ederim.ironEyE demiş ki:Evet.LegendLess demiş ki:İronEye Bakar msn sen görmüşsün Bow Skilleri mevcud mu ? 100 Lv'e bide Force*
Rollback oyunun geri sarılmasıdır , charların silinmesi değilburak140 demiş ki:beyler rollback olunca çarlar filan siliniyorda üyeliklerimiz kalıyor değil mi yoksa onlarda silinmesin zaten zar zor aldık :?
olm ben senin silke üzülüyorum bide joeyin...Crown demiş ki:Rollback oyunun geri sarılmasıdır , charların silinmesi değilburak140 demiş ki:beyler rollback olunca çarlar filan siliniyorda üyeliklerimiz kalıyor değil mi yoksa onlarda silinmesin zaten zar zor aldık :?![]()
Üyelikler silinirse herkesin silineceği için takma fazla alınır yine .
bu arada bilgi için thxCrown demiş ki:Rollback oyunun geri sarılmasıdır , charların silinmesi değilburak140 demiş ki:beyler rollback olunca çarlar filan siliniyorda üyeliklerimiz kalıyor değil mi yoksa onlarda silinmesin zaten zar zor aldık :?![]()
ironEyE demiş ki:Belki rollback olmayabilir.Sırf skiller yüzünden rollback yapmazlar heralde...
Onlar silk satışıyla ilgili.Silk satışını server açılana kadar durdurmuş.burak140 demiş ki:ironEyE demiş ki:Belki rollback olmayabilir.Sırf skiller yüzünden rollback yapmazlar heralde...
inş olmaz ya valla canımı sıktı hemde feci sıktı bu haber![]()
bu arada solo yeni bi şeyler yazmışda ne diyor![]()
Bende üzülüyorum ama elimden gelen birşey yokironEyE demiş ki:olm ben senin silke üzülüyorum bide joeyin...Crown demiş ki:Rollback oyunun geri sarılmasıdır , charların silinmesi değilburak140 demiş ki:beyler rollback olunca çarlar filan siliniyorda üyeliklerimiz kalıyor değil mi yoksa onlarda silinmesin zaten zar zor aldık :?![]()
ironEyE demiş ki:Özellikle vermiyorum adamın msn adresini.Bide yığılma yapıcaksınız adam hepten iletişimi kesicek...