Crusade demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Server açılsın bi daha kapanmaz.Resmen çok şanssızsınız yahu daha update harici hiç kapanmamış bu server. :P :lol:
Aynen bu sefer 140 Cap felan gelirmiş. :P Mastery artar gibime geliyor.
Gelmesin. Valla gelmesin. 120 ye kasıcak mob yok 140 neyine gm ? önce costantinlopleye mob koysun apis gelsin :wink1:

update için kapanmadı server. sorun varmış galiba . o yüzden kapattı. şuanda gm uyuyor. boş yere beklemeyin bugünde offline ^^..
pserverlerin bu huyundan nefret ediyorum zaten.. her neyse laf kalabalığı yapmayım iyi forumlar.

ayıp be kardesım bu kadarı da ya bu ne boyle bı oyun keyfımz vardı ıcıne ettıler onunda :twisted:

Şans bizdekide özellikle bendeki.
15 Tatile ECsroda 100 lv olurum düşüncesiyle girdim Update geldi oyun 3 gün kapandı 2 gün oynadım swsro vipe geçmek istedim çünkü oyun çok sıkmıştı. neyse zar zor sattım karakteri ama ne gördüm yaklasık 7.5-8 gün ecsro vip ile boşa gittikten sonra swsroya adım attım 2 gün kastım 3 gün istanbula gittim eve döndüm o akşam oyun kapandı ve o günden beri en fazla 2 gün düzgünce kasabilmişimdir. zaten tatil bitti okullar açıldı ve okulların açıldığı ilk gün vede saat 21:04 olmasına karşın oyun kapalı.
Yaşadıklarımı umarım açıklayabilmişimdir :mrgreen:

Takımı
Seçiniz...
Creepy demiş ki:
Şans bizdekide özellikle bendeki.
15 Tatile ECsroda 100 lv olurum düşüncesiyle girdim Update geldi oyun 3 gün kapandı 2 gün oynadım swsro vipe geçmek istedim çünkü oyun çok sıkmıştı. neyse zar zor sattım karakteri ama ne gördüm yaklasık 7.5-8 gün ecsro vip ile boşa gittikten sonra swsroya adım attım 2 gün kastım 3 gün istanbula gittim eve döndüm o akşam oyun kapandı ve o günden beri en fazla 2 gün düzgünce kasabilmişimdir. zaten tatil bitti okullar açıldı ve okulların açıldığı ilk gün vede saat 21:04 olmasına karşın oyun kapalı.
Yaşadıklarımı umarım açıklayabilmişimdir :mrgreen:
Kaan git ders çalış bro peder kızcak. :twisted:

Takımı
Seçiniz...
The_Sekill demiş ki:
edd ne zmn açıklar bilen ykmu
Tombalaci Gm bana biraz süre verin demiş.Bilemiyorum şüpheliyim açılcağı konusunda. :roll:
Ps:Ancak anlamadığım şeylerden birisi Mysro~Sj hairç tüm pserverler kapalı,Bu pserverler bir sunucudan mı yapılıyor,dbsi ona mı bağlı,nasıl bir işletim sistemiyle çalışıyor.

Yukarı Alt