Şunu Kimse unutmasın.. bugüne kadar pserverler içinde en iyisini ve en imkansızını başaran tek bi GM. oda Sw nin GM si . adam tek başına calışıyor. yardımcısı veya 2. bi GM yok. buna rağmen nankörlük yapmıyalım. Sjsro 90cap 70skillerle ugraşırken adam 100level 90 skilleri getirdi. ilk samarkand - constantine sunworldde açıldı. ilk 10dg itemler burda oldu ( sanırım) .. herneyse çoğu ilki başarmış bi server 2 3 gün kapalı kalınca adı kötüye çıkmasın. Süper bi server .. ve her zaman en ilkler bu serverde olucak adım gibi eminim. boş yere gelmedim bu servere .. gider ecsroda oynardım..

zortt demiş ki:
CyberReaL demiş ki:
90-100 Apis git sende :D
Apis ? Kaldı mı acaba öyle bir şey ?
ps:swsro 1gibi 70skillerinin gitmesinden korkuyorum vahh

Pozitif düşünün bence biraz..

Ps : Sunworld(vip) ne zaman (1-2 Gün ++ ) check olduysa bi update geldi. bundada elbet bi yenilik gelir. yoksa DB problemi bu kadar sürmez kanımca.

Takımı
Seçiniz...
zart zort bekle biraz yahu ne sabırsızsın.7 aylıkmısın yoksaaa :lol: Sana tecrübemi söyleyeyim check 2 günü geçtiyse KESİN AMA KESİN BÜYÜK BİR UPTADE gelecektir.Bekle sadece sakin ol ve bekle 8)

EmmaW

beyler update hariç muhabbetleriniz pmden/msnden yapabilirmisiniz lütfen bu konuyu bir gelişme olduğunda bildirmek için kullanalım

Serverle ilgili muhabbetlerinizi burda yapabilirsiniz elbet.Lakin global topici sadece ve sadece update hakkında kullanalım lütfen.^^(Burdaki muhabbetide fala abartmayalım.Yanlızca server hakkında.^^)

Takımı
Seçiniz...
ironEyE demiş ki:
Serverle ilgili muhabbetlerinizi burda yapabilirsiniz elbet.Lakin global topici sadece ve sadece update hakkında kullanalım lütfen.^^(Burdaki muhabbetide fala abartmayalım.Yanlızca server hakkında.^^)
EmmaW. üstadın gerekli açıklamayı yaptı diye düşünüyorum yeterli midir? :lol:

EmmaW

Crusade demiş ki:
ironEyE demiş ki:
bende hemen hemen aynı şeyi demeye çalıştım zaten ama arada bakıyorum ki cidden muhabbet baya koyulaşmış başka yerlere kaymış oluyor o tarz mesajları en azından başka platformlarda konuşsunlar diyorum :thumbsup:

Takımı
Seçiniz...
EmmaW. demiş ki:
Crusade demiş ki:
ironEyE demiş ki:
bende hemen hemen aynı şeyi demeye çalıştım zaten ama arada bakıyorum ki cidden muhabbet baya koyulaşmış başka yerlere kaymış oluyor o tarz mesajları en azından başka platformlarda konuşsunlar diyorum :thumbsup:
Sen direk konuşmayın dedin. :twisted:

Şuanda Çinde saat sabahın 4.30 'u .. GM nin msn offline. GM uyuyor. boş yere ümit edip bekliyorsunz. 1 - 2 gün içinde açılıcaktır inşallah. son duyumlar bu yönde

Yukarı Alt