o zmn 1 hafta beklemeyın oyunu xD
Ümidim yok.The_Sekill demiş ki:o zmn 1 hafta beklemeyın oyunu xD
Okul akar.The_Sekill demiş ki:rsro devam :):)
Katılıyorum.SexuaL demiş ki:İllaki açılacak ama açıldığında bütün pserwerlardan daha zevklı daha güzel serwer olacağına eminim.
süper imza dayanamadım muhaharabdor2889 demiş ki:beyler bir halt var bunun işinde ama neyse ecsroda kapalı siteside kapalı sunworldde kapalı siteside kapalı bunların ikisi birşey karıştırıo ama kim bilir.Bu çinlilerden korkulur.
Crusade demiş ki:12 Dg itemler test ediliyormuş galiba beyler , 140 yakındır.
It will be online in few days
What happened?zortt demiş ki:Crusade demiş ki:12 Dg itemler test ediliyormuş galiba beyler , 140 yakındır.
It will be online in few days![]()
![]()
140 geliyor ama mob yok , önce 90 -100 mob koysunlar çok üzülüyorum swsro 1 gibi suyu çıkıcak 140 gelicek mobu olmayacak umarım yanılıırm ama üzgünüm ki büüyk ihtimal böyle olacak 12DG blue olmayacak 12 dg luck powder olmayacak vs vs. hiç bir zaman zaten isro gibi Cap le beraber tüm özellikler gelmedi hiçbir pserveraCrusade demiş ki:What happened?zortt demiş ki:Crusade demiş ki:12 Dg itemler test ediliyormuş galiba beyler , 140 yakındır.
It will be online in few days![]()
![]()
![]()
Sen oyunu takip etmiyorsun galiba ^^.Oyunda benim bildiğim kadarıyla 100-110 mobları bile var.Hem nerden biliyorsun bu dediklerinin olmayacağınızortt demiş ki:140 geliyor ama mob yok , önce 90 -100 mob koysunlar çok üzülüyorum swsro 1 gibi suyu çıkıcak 140 gelicek mobu olmayacak umarım yanılıırm ama üzgünüm ki büüyk ihtimal böyle olacak 12DG blue olmayacak 12 dg luck powder olmayacak vs vs. hiç bir zaman zaten isro gibi Cap le beraber tüm özellikler gelmedi hiçbir pservera
100-110 moblar var ama 90-100 moblar yok ..StarVvare demiş ki:Sen oyunu takip etmiyorsun galiba ^^.Oyunda benim bildiğim kadarıyla 100-110 mobları bile var.Hem nerden biliyorsun bu dediklerinin olmayacağınızortt demiş ki:140 geliyor ama mob yok , önce 90 -100 mob koysunlar çok üzülüyorum swsro 1 gibi suyu çıkıcak 140 gelicek mobu olmayacak umarım yanılıırm ama üzgünüm ki büüyk ihtimal böyle olacak 12DG blue olmayacak 12 dg luck powder olmayacak vs vs. hiç bir zaman zaten isro gibi Cap le beraber tüm özellikler gelmedi hiçbir pserveraO yüzden beklicez ve görücez.Adamlar kendileri için değil playerlar daha iyi bir server istiyor diye uğraşıyor.Önyargı yapma lütfen