hmzsnmz demiş ki:

.:Her hafta tahmin yapacağınız maçların listesini bu konu altından takip edebilirsiniz:.

TSL 2. Hafta Maçları

15 Ağustos 21:45

Galatasaray - Denizlispor

16 Ağustos 21:00

Fenerbahçe - Sivasspor

17 Ağustos 21:00

Beşiktaş - Antalyaspor

TSL 1. Hafta Maçları

7 Ağustos 21:00

Büyükşehir Bld.Spor - Beşiktaş : 1-1

9 Ağustos 19:30

Gaziantepspor - Galatasaray : 2-3

9 Ağustos 21:45

Denizlispor - Fenerbahçe : 0-2

Not: Maçlardan birini kaçırdım diye üzülmeyin. Örneğin cuma günü oynanacak maça tahmin yapamamış olabilirsiniz ama kalan maçlara tahmin yapma şansınız -maç saatinden önce olmak koşuluyla- var.

Saygılarımla

/Güncellenmiştir :thumbsup:

Banko Fenerbahçe

Yorumum:

Fenerbahçe pas yüzdesi en yüksek olan takım.Bunu Denizlispor maçında da gördük Denizlispor topla oynamamasına rağmen Fenerbahçe li oyunların peşinden koştukları için bir hayli yorulmuşlardı bir de buna yüksek sıcaklık eklenince Fenerbahçe çok rahat bir futbol çıkarttı.

Sivasspor maçına gelince geçen seneki ve ya 1-2 sene önceki Sivasspor şu an ki Sivasspor arasında çok fark var.
Eski Sivasspor savaşan,mücadele eden Sivasspor yerine karşı takımın oyununu kabullenen bir Sivasspor var.Bunun nedeni yüksek sıcaklıklar olabilir,sezon öncesi Şampiyonlar ligi maçları,2-3 günde bir oynanan hazırlık maçlarından yorgun dönmüş olabilmeleri ihtimali bir hayli yüksek.Ama Fenerbahçe karışısında şans bile veremiyorum

Fenerbahçe evinde çok iyi oynayan bir takım özellikle evinde oynadığı maçlarda kapanan takımlara karşı sol açık Dos Santos Sağ açık Kazım performansı çok iyi durumda.

Fenerbahçe'nin zorlanmadan maçı alacağını düşünüyorum.

Saygılarla.

bencede fb alır nedeni sivasspor camiasının fb li olması aziz yıldırımın bir de 3 sene şampiyon olucagız demesinden sonra böyle maçları bi telefonla alır.

Yukarı Alt