Cimboma güvenim tam bu maçı vermezCrown demiş ki:Şu penaltı bozdu işi, yoksa berabere bitecekti bu maç
Penaltıya dua edin diyorumIronyOfFate demiş ki:Cimboma güvenim tam bu maçı vermezCrown demiş ki:Şu penaltı bozdu işi, yoksa berabere bitecekti bu maç
İyiki bi penaltı kaçırdı yoksa alacaktı maçı Denizli .Dediğim gibi atsaydı bile GS maçı bırakmazCrown demiş ki:Penaltıya dua edin diyorumIronyOfFate demiş ki:Cimboma güvenim tam bu maçı vermezCrown demiş ki:Şu penaltı bozdu işi, yoksa berabere bitecekti bu maç
Bu maç 3-1 , 4-1 e gider artık ^^
2 golünüz penaltıdan diyorum başka birşey demiyorumIronyOfFate demiş ki:Dk 67 Kewel Gs showa gidiyor Crown nerelerdesin :)
Sen taktın bu penaltılaraCrown demiş ki:2 golünüz penaltıdan diyorum başka birşey demiyorumIronyOfFate demiş ki:Dk 67 Kewel Gs showa gidiyor Crown nerelerdesin :)
Hatunla biraz tartışmışlar.Crown demiş ki:Kewell baya asık suratla oynuyor , ne oldu acep
Bilmem ona sormak lazım Bu aralar ilk 11de olmadığı için olabilir diye düşünüyorum ama Kewel öyle bi karakterdeki futbolcu değilCrown demiş ki:Kewell baya asık suratla oynuyor , ne oldu acep
5,5,5,5,5!!!Crown demiş ki:Olamaz bu ne şanstır , 2 gol penaltı 1 gol kendi kalelerine
Gerçi Baros'a çıkarsa banko goldü ama olsun ^^
2,2,2,2,2!!!El Verano demiş ki:5,5,5,5,5!!!Crown demiş ki:Olamaz bu ne şanstır , 2 gol penaltı 1 gol kendi kalelerine
Haydi 5. i bekliyoruzEl Verano demiş ki:5,5,5,5,5!!!Crown demiş ki:Olamaz bu ne şanstır , 2 gol penaltı 1 gol kendi kalelerine
Kaç dk kaldi ??IronyOfFate demiş ki:Haydi 5. i bekliyoruzEl Verano demiş ki:5,5,5,5,5!!!Crown demiş ki:Olamaz bu ne şanstır , 2 gol penaltı 1 gol kendi kalelerine
İyi gol yemeden bitsin.IronyOfFate demiş ki:10 dk fln
5,5,5,5,5,5Gnome demiş ki:İyi gol yemeden bitsin.IronyOfFate demiş ki:10 dk fln