Hemde süper maçın özeti kaçda yayına sürerler haberi olan varmı?El Verano demiş ki:4-1 gayet iyi bir skor.
Haticeye değil neticeye bak baskılı futbolun sonucu bu goller geldi.Durduk yere kendi kalesine gol atmadı veya durduk yere penaltı olmadı.Anlatabilmişimdir inşallahCrown demiş ki:45 dakika sonra verebiliyorlar diye biliyorum. 2 penaltı 1 kendi kalesine hadi yine iyisiniz
Dalgasındayım , Galatasaray daha üstün oynadı birşey demiyorumIronyOfFate demiş ki:Haticeye değil neticeye bak baskılı futbolun sonucu bu goller geldi.Durduk yere kendi kalesine gol atmadı veya durduk yere penaltı olmadı.Anlatabilmişimdir inşallahCrown demiş ki:45 dakika sonra verebiliyorlar diye biliyorum. 2 penaltı 1 kendi kalesine hadi yine iyisiniz
ARKO demiş ki:GalataSaray'lı üye
/2. Hafta sonuçları eklenip , 3.hafta programı eklenmiştir.hmzsnmz demiş ki:
.:Her hafta tahmin yapacağınız maçların listesini bu konu altından takip edebilirsiniz:.
TSL 3. Hafta Maçları
22 Ağustos 21:00
Gençlerbirliği - Beşiktaş
23 Ağustos 21:00
Galatasaraya - Kayserispor
24 Ağustos 21:00
Diyarbakırspor - Fenerbahçe
TSL 2. Hafta Maçları
15 Ağustos 21:45
Galatasaray - Denizlispor : 4-1
16 Ağustos 21:00
Fenerbahçe - Sivasspor : 3-0
17 Ağustos 21:00
Beşiktaş - Antalyaspor : 2-0
TSL 1. Hafta Maçları
7 Ağustos 21:00
Büyükşehir Bld.Spor - Beşiktaş : 1-1
9 Ağustos 19:30
Gaziantepspor - Galatasaray : 2-3
9 Ağustos 21:45
Denizlispor - Fenerbahçe : 0-2
Not: Maçlardan birini kaçırdım diye üzülmeyin. Örneğin cuma günü oynanacak maça tahmin yapamamış olabilirsiniz ama kalan maçlara tahmin yapma şansınız -maç saatinden önce olmak koşuluyla- var.
Saygılarımla
tirstim.comextraloob demiş ki:off maçlara bak tam süprisssslik herkes büyüklere oynamasın pls
tırsmayın.com
Aynen abi bu hafta sürprizi bulan voleyi vururextraloob demiş ki:off maçlara bak tam süprisssslik herkes büyüklere oynamasın pls
tırsmayın.com
/ 3. Hafta sonuçları eklenip , 4. Hafta programı eklenmiştir.hmzsnmz demiş ki:
.:Her hafta tahmin yapacağınız maçların listesini bu konu altından takip edebilirsiniz:.
TSL 4. Hafta Maçları
28 Ağustos 21:00
Beşiktaş - Gaziantepspor
30 Ağustos 21:00
Fenerbahçe - Manisaspor
31 Ağustos 21:00
Ankaraspor - Galatasaray
TSL 3. Hafta Maçları
22 Ağustos 21:00
Gençlerbirliği - Beşiktaş : 0-0
23 Ağustos 21:00
Galatasaraya - Kayserispor : 4-1
24 Ağustos 21:00
Diyarbakırspor - Fenerbahçe : 1-3
TSL 2. Hafta Maçları
15 Ağustos 21:45
Galatasaray - Denizlispor : 4-1
16 Ağustos 21:00
Fenerbahçe - Sivasspor : 3-0
17 Ağustos 21:00
Beşiktaş - Antalyaspor : 2-0
TSL 1. Hafta Maçları
7 Ağustos 21:00
Büyükşehir Bld.Spor - Beşiktaş : 1-1
9 Ağustos 19:30
Gaziantepspor - Galatasaray : 2-3
9 Ağustos 21:45
Denizlispor - Fenerbahçe : 0-2
Not: Maçlardan birini kaçırdım diye üzülmeyin. Örneğin cuma günü oynanacak maça tahmin yapamamış olabilirsiniz ama kalan maçlara tahmin yapma şansınız -maç saatinden önce olmak koşuluyla- var.
Saygılarımla
karayip41 demiş ki:Süprize yer vermiycem artık tahminlerde Tahtımdan oldum
hmzsnmz demiş ki:karayip41 demiş ki:Süprize yer vermiycem artık tahminlerde Tahtımdan oldum
karayip , arko , metamorph bunların ipini çekmek lazım abi ^^ karayip bocaladı zaten , arko ile meta yıda nasıl alt ederiz bilmiyorumextraloob demiş ki:hmzsnmz demiş ki:karayip41 demiş ki:Süprize yer vermiycem artık tahminlerde Tahtımdan oldum
puahahha noob seni kırdık mı bacağını daha zor görürsün sen o zirveyi ahahahaa sırada arko var çekin bacaklarından aşağıya
[*] : Galatasaray - Beşiktaş maçı için sadece sonuç tahmininde bulunulmayacaktır . Ekpuanlama detayları yarın açıklanacaktırhmzsnmz demiş ki:
TSL 5. Hafta Maçları
12 Eylül Cumartesi 21:00
[*]Galatasaray - Beşiktaş
13 Eylül Cumartesi 21:00
Bursaspor - Fenerbahçe