hayır brom yalnış anladın.Nina Ricci demiş ki:Rekabet bu herşey var bakın profesyonellere adamlar sövüşüyor resmen biz burada eğlenmişiz çok mu
Neyse uzatmayalım ligde alıcaz hesabınızı ollom.
hayır brom yalnış anladın.Nina Ricci demiş ki:Rekabet bu herşey var bakın profesyonellere adamlar sövüşüyor resmen biz burada eğlenmişiz çok mu
Özeleştiri yapmak gerekirse bizim başkan çalışmıyor Bir toplanıp hazırlık maçına çıkamadıkAutumn demiş ki:adamlarınız varsa hazırlık maçı atalım?
Adamlara haber salıyorum madem.Beatraax demiş ki:Özeleştiri yapmak gerekirse bizim başkan çalışmıyor Bir toplanıp hazırlık maçına çıkamadıkAutumn demiş ki:adamlarınız varsa hazırlık maçı atalım?
Wowo. Logo çok cix olmuş, büyük ihtimal kıskanılacağızRowdy demiş ki:Evet arkadaşlar takımımız yenidir haxball biliyorum diyen herkes gelebilir. Şuanda adam gibi bulunan 3 kişiyiz elbette takımımız toparlanıp yedekleri ile beraber yakında karşınızda olacaktır. Herkesi bekliyoruz.
Takım
Extrowe[Captain]
Rowdy
Beatraax
Minotoche
Guathema
Infinity[Yedek]
Shawtty [Yedek]
Stw [Yedek]
Bored2Life [Yedek]
Şimdilik bu kadarız.
Rowdy demiş ki:Adamlara haber salıyorum madem.
Takım olarak toplanabileceğimiz sohbetli bi face grubu kursak ?Rowdy demiş ki:Bugün Reel ile maçımız var.
Herkesden tek tek mail adreslerini bana atmalarını rica ediyorum. Herkes birer Skype hesabı alacak. Bunun için bir konu açtım;Bored2Life demiş ki:Takım olarak toplanabileceğimiz sohbetli bi face grubu kursak ?Rowdy demiş ki:Bugün Reel ile maçımız var.
Tamam hacım bende 7 de dersaneden çıkacağım.Autumn demiş ki:Maç akşam 8 den sonra başlayacak belirtmek isterim
Rowdy demiş ki:Tamam hacım bende 7 de dersaneden çıkacağım.Autumn demiş ki:Maç akşam 8 den sonra başlayacak belirtmek isterim
Bizim takım buradan duyuruyorum. Herkes 20:30 da hazır olsun.
Ow yani haftada 2 maç tamam anladım bro.Autumn demiş ki:Pazar günüde bizimle maçınız var.Onunda hazırlıklarını yapalım derim.
Bro uygun değil. Benim o vakitte dersanem var akşam 6 gibi felan gelirim ben. 19:00 - 20:00 gibi de yaparız maçı.extraloob demiş ki:gündüz maçı yapalım saat 14 uygun mudur
İlk maçımda ben oynamazsam ne anlamı kaldı bro.extraloob demiş ki:sen yoksan yedek oyuncun da mı yok kuzum ver pazu bandını 2.kaptana