Guathema demiş ki:yavaş yavaş geliştiriyorum kendimi as kadroda forma şansı bulacağıma inanıyorum
Guathema demiş ki:yavaş yavaş geliştiriyorum kendimi as kadroda forma şansı bulacağıma inanıyorum
bro şu yeniler bi Adith değil yani böyle takım değiştirip duruyorlarAdith demiş ki:Hayırlı olsun diyelim yeni kalecinize.
Autumn demiş ki:bro şu yeniler bi Adith değil yani böyle takım değiştirip duruyorlarAdith demiş ki:Hayırlı olsun diyelim yeni kalecinize.
Daha takımımızdan ayrılan olmadı beyler.Adith demiş ki:Autumn demiş ki:bro şu yeniler bi Adith değil yani böyle takım değiştirip duruyorlarAdith demiş ki:Hayırlı olsun diyelim yeni kalecinize.
Yedek değil ki o bro. Sadece ayırdım oyuncuları.Beatraax demiş ki:Sayın takım başkanı, yedeğe alınmamın gerekçesini öğrenebilir miyim?
Niye ayırdın biziRowdy demiş ki:Yedek değil ki o bro. Sadece ayırdım oyuncuları.Beatraax demiş ki:Sayın takım başkanı, yedeğe alınmamın gerekçesini öğrenebilir miyim?
Brotha takımdasın ilk 5 desin bunu bil yeterli. (:Beatraax demiş ki:Niye ayırdın biziRowdy demiş ki:Yedek değil ki o bro. Sadece ayırdım oyuncuları.Beatraax demiş ki:Sayın takım başkanı, yedeğe alınmamın gerekçesini öğrenebilir miyim?
Başkanla bir görüş eğer olumlu bakarsa takımımızda sende yer alabilirsin tabii ki.Jansett demiş ki:Takımınızda olmak isterim
Tamam inş. olur diyelim bakalım. 1vs1 yapalım mı ? :pBeatraax demiş ki:Başkanla bir görüş eğer olumlu bakarsa takımımızda sende yer alabilirsin tabii ki.Jansett demiş ki:Takımınızda olmak isterim
Rowdy demiş ki:Janset takımımıza hoşgeldin.
Bu atkıyı haketmen dileğiyle broMinotoche demiş ki:Muhteşem atkımızı takan oyuncular arasında olman beni sevindirdi
hoşgeldin bebek