ahahahaha yarıldım gülmektenMinotoche demiş ki:Sözleşmemi yenilemediniz. Takımınızda geçirdiğim süre içerisinde benimle ilgilenmediniz. Takımınızı lanetliyorum. İSTİFA EDİYORUM!!!
Olmaz bro vallahi bırakmamMinotoche demiş ki:Sözleşmemi yenilemediniz. Takımınızda geçirdiğim süre içerisinde benimle ilgilenmediniz. Takımınızı lanetliyorum. İSTİFA EDİYORUM!!!
sonu gelmez demiştimGuathema demiş ki:ahaha mino giderse bende giderim
Rowdy demiş ki:Violent Fire FC resmi sayfasına hoşgeldiniz. Takımımızın listesi alttadır. Girme isteklerinizi konu altına mesaj bırakın.
Takım
Rowdy[GK]
Extrowe[AMC]
Beatraax[DMC]
Minotoche
Rowdy demiş ki:Violent Fire FC resmi sayfasına hoşgeldiniz. Takımımızın listesi alttadır. Girme isteklerinizi konu altına mesaj bırakın.
Takım
Rowdy[GK]
Extrowe[AMC]
Beatraax[DMC]
Minotoche
H.bulduk İnşallah Beraber Şampiyonluğa YürürzMinotoche demiş ki:yeni transferimiz arveleson [GK] takıma hoşgeldin.
elizabeths takmındaydı.Nina Ricci demiş ki:arveleson hangi takımdan buraya transfer oldu ?
Kaptanı ile görüşüldü. Karar alındı. Diğer hafta Mart 1 de takımımıza geliyor.Nina Ricci demiş ki:Kurallar gereği takımdan ayrılmak isteyebilir fakat sebebini federasyon başkanı veya yardımcılarına bildirmelidir.Bu yapıldı mı ?
Görüşmelerimizi yaptık kimse bilip bilmeden konuşmasın lütfen.favretto demiş ki:elizabeths takmındaydı.Nina Ricci demiş ki:arveleson hangi takımdan buraya transfer oldu ?
kendi kendine boşta ilan etti sonrada buraya geldi sanırım...
HB Vakası NO: 2
Rowdy demiş ki:Kaptanı ile görüşüldü. Karar alındı. Diğer hafta Mart 1 de takımımıza geliyor.Nina Ricci demiş ki:Kurallar gereği takımdan ayrılmak isteyebilir fakat sebebini federasyon başkanı veya yardımcılarına bildirmelidir.Bu yapıldı mı ?