120 lira uygundurAzRAiL__HuSo demiş ki:seninchar gibi bow blade fire 72 e max ne kadar a olur acaba?
120 lira uygundurAzRAiL__HuSo demiş ki:seninchar gibi bow blade fire 72 e max ne kadar a olur acaba?
250 lira_cash demiş ki:heliosta ve gaiada 1m sp yi ne kadara kasarsınız fiyat alabilirmiyim.bol kazançlar
cevapladım,bana yakınsan şahsen görüşüp hallederizultrAs_07 demiş ki:1-64 Wizard Çar Yaptırmak İstiyorum Abi. Pm attım cevabını bekliyorum
elimden gelenin en iyisini yapar,yardımcı olurum her şekildeJosephine demiş ki:ow Adem Abi ;
Yaptıklarını ve yapacaklarını bildiğim için içim bi hoş oldu ; bu hizmeti değerlendirip tekrar başlasam mı acaba Silkroad'a?
Ps:Kolay gelsin abi
farklı hesaplardan gelip aynı soruyu sormandaki amacı açıklarsan bu sorduğun soruya cevap veririm.catlak_prof demiş ki:heliosta 1m sp'yi kaça kasarsın
fazla gelebilir,doğaldır.kıytırık iş yapmam. ucuz etin yahnisi yavan olur diye bi tabir bilir misin?_cash demiş ki:asıl amacım tek serverda 1000k sp yi kaça kastıgını ögrenmek öncekin helios ve gaia yazıyodu orda 2tane anlamış olabilirsin çünkü fiyat fazla geldi
Tabi görüşelim hemen.armonica31 demiş ki:O.o Xanthos forumun en güvenilirlerindendir, cok rahatlıkla güvenip pLvL yaptırabilirsiniz.
Benimde aklımda pLvL var aslında. 1-64 bi char yaptırmak istiyorum, ama azcık anormalliklerim olucak =) ÖM den konusabilirmiyiz rica etsem ? =)
Hayır.sLusH demiş ki:ben anlayamadım sana 1 lvl çar weriyorum. sen o çarı (mesela 1-60 arası )60 lvl FF yapıp geri weriryorsun dogrumuyum ?