İstediğiniz karaktere göre fiyat değişir.Yani kasılacak SP miktarına göre..enver53 demiş ki:100FF ya da 110FF edibilcek spli car edilmesini istesem kaça edersin
İstediğiniz karaktere göre fiyat değişir.Yani kasılacak SP miktarına göre..enver53 demiş ki:100FF ya da 110FF edibilcek spli car edilmesini istesem kaça edersin
benimde plwl yaptırma niyetim var 1-70 arası ama anlamadığım tek şey var accountuda senni alıyorsun hacı yoksa benim aldığım bir accountumu kullanıyorsun bide 70 lwl sword/shild nuker için full farm+50veyahuttaa 25k spli çarı kaça yaparsınXanthos demiş ki:Hayır.sLusH demiş ki:ben anlayamadım sana 1 lvl çar weriyorum. sen o çarı (mesela 1-60 arası )60 lvl FF yapıp geri weriryorsun dogrumuyum ?
Karakteri ben açıyorum,sizin verdiğiniz karakter bilgileri doğrultusunda(bayan olsun, falanca suratlı olsun, full int olsun vs...) kasıyorum, siz sadece ödemesini yapıyorsunuz arkanıza yaslanıp karakterin bitmesini ve teslim edilmesini bekliyorsunuz. Hiçbir şey için endişe etmiyorsunuz. Size verilen süre içerisinde teslim ediyorum.
Hesabı ben alıyorum, karakteri ben oluşturuyorum sizin istediğiniz özelliklere göre.keskiniso demiş ki:benimde plwl yaptırma niyetim var 1-70 arası ama anlamadığım tek şey var accountuda senni alıyorsun hacı yoksa benim aldığım bir accountumu kullanıyorsun bide 70 lwl sword/shild nuker için full farm+50veyahuttaa 25k spli çarı kaça yaparsınXanthos demiş ki:Hayır.sLusH demiş ki:ben anlayamadım sana 1 lvl çar weriyorum. sen o çarı (mesela 1-60 arası )60 lvl FF yapıp geri weriryorsun dogrumuyum ?
Karakteri ben açıyorum,sizin verdiğiniz karakter bilgileri doğrultusunda(bayan olsun, falanca suratlı olsun, full int olsun vs...) kasıyorum, siz sadece ödemesini yapıyorsunuz arkanıza yaslanıp karakterin bitmesini ve teslim edilmesini bekliyorsunuz. Hiçbir şey için endişe etmiyorsunuz. Size verilen süre içerisinde teslim ediyorum.
istediğiniz yapılandırmaya göre 20-30 gün arasında değişiyor. Çok SP isteyen bi yapılandırmaysa süre uzuyor haliyle.sromaniac demiş ki:1-64 lvl FF çarı kaç günde teslim ediyorsunuz ?
Gaia dışında henüz gold satışı yapmıyorum. Helios ve Greece'te vardı,arkadaşlara dağıttım.Belki bi miktar daha çıkar oralarda. Ama Gaia'da şu an 2b satılabilir gold var.sromaniac demiş ki:birde gold satışı yapıyormusunuz ?
EXL powerlevel service bölümüne yazarsanız Titan için yardım alabilirsiniz. Ben Titan'da karakter yapılandırmıyorum.jonturk9 demiş ki:Titanda power lvl yapıor musunuz ?
Hazır 84 wiz / bard satsam sana da beni yormasan char kasmak için :)keskiniso demiş ki:Adem abi sana pm attım cevap vermedin heralde görmedin abi revengi alamıyorum ozmn plvl yaptıracam abi 80 Wizz/Bard kastırmak istiyorum detayları konuşabilirmiyiz
KampanyalarArcadia demiş ki:Gaia da 64 ve 72 lvl wiz / cleric char ne kadar acaba ?