Farklı server larda iş yapmama kararı aldım.Sorun çıkıyor illa ki. Yok çok ölmüş, yok az kasmış,itemi yokmuş, storage dolmuş...hasan77 demiş ki:Merhaba bn sana phoenixte 50lvl cari bıraksam elimde 100lira var kaç yapabilirsin FF olması şartıyla abi bi baksan ?=))
Haklısında abi.Peki Gaiada sıfırdan bow kassan kaç olur 100liraya?Xanthos demiş ki:Farklı server larda iş yapmama kararı aldım.Sorun çıkıyor illa ki. Yok çok ölmüş, yok az kasmış,itemi yokmuş, storage dolmuş...hasan77 demiş ki:Merhaba bn sana phoenixte 50lvl cari bıraksam elimde 100lira var kaç yapabilirsin FF olması şartıyla abi bi baksan ?=))
Az kazanayım,baş ağrısız kazanayım.
Kusura bakmayın.
Xanthos demiş ki:Kampanyalar
1-52 level 3 gap 25 TL
1-60 level 3 gap 40 TL
1-64 level 3 gap 50 TL
1-64 level full farm char 60TL
1-72 level 3 gap 80 TL
1-72 level full farm char 99 TL
site üzerinden PM atarak iletişim kurabiliriz.Fakat bunun için 20 mesaj sayısına ulaşmanız gerekmekte.Bunun için de sizi Forum oyunlarında 5-10 dakika geçirmenizi tavsiye ederim.Daha sonra bana PM atabilirsiniz.JosephHahn07 demiş ki:bende aynı fikirdeyim ve yaptırmak istiyorum nasıl iletişime geçebiliriz
server, yapılandırma, item durumu alabilirsem kesin bir cevap verebilirimXylene demiş ki:57-76 kaç para?
Xanthos hiçbir zaman oyun goldu sıkıntısı çekmemiştir. Daha çok başı sıkışan Xanthos'tan borç almıştır.-..Un~BoRn..- demiş ki:hayırlı olsun. fiyatlar uygun. ama bir öneride benden: mesela oyun golduna da char yapılandırma fena olmazdı hani