Bak ben bunu unutmuştum. Bu da önemli.Ufck demiş ki:Pazarlama Semineri Yükseltebildiğiniz kadar yükseltin beyler etkisi çok bence :)
Tabi şimdi direkt sebebi şudur diye bir şey demem olanaksız.
Bak ben bunu unutmuştum. Bu da önemli.Ufck demiş ki:Pazarlama Semineri Yükseltebildiğiniz kadar yükseltin beyler etkisi çok bence :)
Sorunumu bu oyun yöneticilerinden birine iletebilirmisin ?hmzsnmz demiş ki:Bak ben bunu unutmuştum. Bu da önemli.Ufck demiş ki:Pazarlama Semineri Yükseltebildiğiniz kadar yükseltin beyler etkisi çok bence :)
http://www.facebook.com/KapitalizmKullanicilari 'na yazabilirsin.Pikachu demiş ki:Sorunumu bu oyun yöneticilerinden birine iletebilirmisin ?hmzsnmz demiş ki:Bak ben bunu unutmuştum. Bu da önemli.Ufck demiş ki:Pazarlama Semineri Yükseltebildiğiniz kadar yükseltin beyler etkisi çok bence :)
Ps; tanıyorsan eğer
Wax seni aydınlatmak isterim bu konuda bak şimdi mesela 1 slota 1 ürünü satışa koydun ya diyelim 3000 TL lik satılıyor aynı ürünü 2. slota koyarsan her iki slottandan da 1500-1500 çekilir.Wax Whine demiş ki:- Resim Silinmiş.
Tekel Bayii'nde 15dkda 1500TL kazanirdim markette 8 tane sigara satma imkanim var 8 x 1500 dedim sattim tekeli market aldim fakat suraya bakin. Piyasa durumu iyide bir de bu. Ciddi bir sikinti var oyunda market konusunda. Tekelde 1 urunde satilani ben 8 urunden alamiyorum.
Wax Whine demiş ki:Aynen anladim da tekeldeki gibi herbiri 1500den gitse fena olmazdi
Ben ne bileyim tekel gibi olur saniyordumhmzsnmz demiş ki:Kaç slotta aynı ürünü satıyorsun sen be adam :) Adama bak sonra da satışlar az diyor. Ben şimdi farkettim öyle bir şey yaptığınızı. Her slota farklı ürün koyun beyler. Sonra kazanamıyorum diyorsunuz :p
Ah be brooWax Whine demiş ki:Ben ne bileyim tekel gibi olur saniyordumhmzsnmz demiş ki:Kaç slotta aynı ürünü satıyorsun sen be adam :) Adama bak sonra da satışlar az diyor. Ben şimdi farkettim öyle bir şey yaptığınızı. Her slota farklı ürün koyun beyler. Sonra kazanamıyorum diyorsunuz :p