Takımı
Besiktas
Bloomenkul demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
Bloomenkul demiş ki:
800Bine Mal Olan Fabrikadan Ümitlerim Var ( Ürünler Dahil ) Bakalım Karımız Ne Olucak :beer:

800bin cash para var elimde elimde ama sigara fabrikası açmak benimde aklımda var güncel durumları bana ilette fikir sahibi olalım :D
2 3 Tekel bayin varsa onlara otomatik talimatla kendinden al deyip normalde de 1,40 gibi fabrika çıkışı satarsan iyi para kazanırsın. Ama satışların piyasayla doğru orantılı daral:
1.40 çok az değilmi ya bende 3 tane tekel bayii var içi full sigara 1.50-2.00'dan alıp 3.00-3.50 gibi fiyata satıyorum iyi para geliyor geçenlerde birde market aldım büyüğünden :D et süt bişeyler satmaya çalıştım baktım alanı yok 8 slotuda sigarayla doldurdum günde ortalama 200 bin gibi para geliyor fabrika bu paranın fazlasını getirmicekse açmayayım hiç yıldızda kalmadı zaten :mrgreen:

almaman daha mantıklı neden dersen fabrikada ürettiğin malları sadece senin gibi diğer playerler alabiliyor.
ama market vsde bilgisayar tarafından alınıyor genelde o yüzden seri satış oluyor, fabrikada satış olmadığıda oluyor :beer:

ama şöyle bi durum var sigara paketinin tanesini 0,81e getiriyorsun.. onları marketine alırsın 3e satarsın bakmışın trilyonersin :)

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bloomenkul demiş ki:
almaman daha mantıklı neden dersen fabrikada ürettiğin malları sadece senin gibi diğer playerler alabiliyor.
ama market vsde bilgisayar tarafından alınıyor genelde o yüzden seri satış oluyor, fabrikada satış olmadığıda oluyor :beer:

ama şöyle bi durum var sigara paketinin tanesini 0,81e getiriyorsun.. onları marketine alırsın 3e satarsın bakmışın trilyonersin :)
fabrika candir. tum parayı hesapladiginda 1.20ye uretiyorum dalıyorum 1.50den alınıyor baya da. büyük market de ücretsiz alıyor fabrikadan satıyor 3e mükemmel para geliyor

Takımı
Seçiniz...
hmzsnmz demiş ki:
Dolara yüklenin beyler 1.50 seviyelerine indi :P
125 bin dolar aldım :headbang: para bitti inş yakın bir surede 2,4 2,5 lere çıkar :mrgreen: 10 bın tl para bırakdım ne olur ne olmaz :coffee:

Wax Whine demiş ki:
CooL AngeL demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
Dolara yüklenin beyler 1.50 seviyelerine indi :P
125 bin dolar aldım :headbang: para bitti inş yakın bir surede 2,4 2,5 lere çıkar :mrgreen: 10 bın tl para bırakdım ne olur ne olmaz :coffee:
Dunku gibi 2.6ya cikmadan satmam artik
Ben o kadar bekleyemem valla, 2 küsür olur satarım.

**3.7m $ aldım da :twisted:

Takımı
Besiktas
beyler dolar çok fena düştü 500bin $ aldım abanın :D

Wax Whine demiş ki:
Sorma ya 2 3 gundur bende de market 30TL satiyor onceleri 1000 TL'nin altina inmezdi
benimde düşüş var daral:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
hmzsnmz demiş ki:
Piyasalarin su anki durumu: COK KOTU

Satışların düşme sebebi.
O kadar kotu ki 15dkda bir sadece 30TLlik satis yapabiliyorum 2 teknoloji marketim 1 buyuk marketim 1 buyuk otomotiv marketim 2 fabrikam varken

Pazarlama Semineri Yükseltebildiğiniz kadar yükseltin beyler etkisi çok bence :)

hmzsnmz demiş ki:
Satışları etkileyen faktörlerden biri piyasa durumu. Tabi bununla birlikte belirlediğin fiyatın da uygun olması gerekiyor % kaç kalitede satıyorsan.

Burda anormal olan bir sorun var dostum daral:

Fiyatlar veya piyasa durumuyla ilgili değil summer7:

Yukarı Alt