Wax Whine
.NET
- Server
- Aspendos
- Takımı
- Besiktas
Yildiz bitti fabrika kuramiyorum peh
Fake Yıldız KasılırWax Whine demiş ki:Yildiz bitti fabrika kuramiyorum peh
Hani bir şey gelmedi :)Ufck demiş ki:Gelen Kutusuna baktenpanter demiş ki:Valla para verme olma yemin ediyorum gönderirim acıdım
Hmzsnmz dikkatine. :)
Şimdi Baktenpanter demiş ki:Hani bir şey gelmedi :)Ufck demiş ki:Gelen Kutusuna baktenpanter demiş ki:Valla para verme olma yemin ediyorum gönderirim acıdım
Hmzsnmz dikkatine. :)
@Wax
Arkadaşını felan davet et 3 yıldız alırsın.
Kasilmiyor ya annemin hesabina yolladim yandex browserdan girip onayladim geldi. Ardindan kiz arkadasimin hesabina girdim hop annemin kapitalizm hesabi cikti. Onlemisler onuUfck demiş ki:Fake Yıldız KasılırWax Whine demiş ki:Yildiz bitti fabrika kuramiyorum peh
Çerezler Gülüm ÇerezlerWax Whine demiş ki:Kasilmiyor ya annemin hesabina yolladim yandex browserdan girip onayladim geldi. Ardindan kiz arkadasimin hesabina girdim hop annemin kapitalizm hesabi cikti. Onlemisler onuUfck demiş ki:Fake Yıldız KasılırWax Whine demiş ki:Yildiz bitti fabrika kuramiyorum peh
Facede arkadaş ekle gireyim iş yerineMinotoche demiş ki:https://apps.facebook.com/kapitalizmhtml/isdavetiyonlendir.php?nextnext=https%3A%2F%2Fsiniraglari.com%2Fkapitalizmhtml%2F&sayfaadresi=calisangiris.php&cagiran=100000692513336&binaid=989696
Hocam bu seminerlerin fiyatları düşürülmeli bence aşırı pahalı . para kazanmak zor iken bir dükkan açma fiyatına semire para ödüyoruzhmzsnmz demiş ki:Nasıl gidiyor bakalım millet oyun ?
Yıl başı sebebiyle yoktum, ancak geldim bir sorayım dedim :)
Duygusuzz demiş ki:level 6 300k para var bir küçük birde büyük tekel bayii var para boş durmasın diye bir yer almayı planlıyorumda karar veremedim ne alacağıma
Spoiler'ı aç haditenpanter demiş ki:Duygusuzz demiş ki:level 6 300k para var bir küçük birde büyük tekel bayii var para boş durmasın diye bir yer almayı planlıyorumda karar veremedim ne alacağıma
Yalan söylüyorsunnnn
para bankadayken yada nakit dururken farkları ne oluyor Yani bankadayken bize bir karı varmı hacım.Duygusuzz demiş ki:Spoiler'ı aç haditenpanter demiş ki:Duygusuzz demiş ki:level 6 300k para var bir küçük birde büyük tekel bayii var para boş durmasın diye bir yer almayı planlıyorumda karar veremedim ne alacağıma
Yalan söylüyorsunnnn