çektim tamamDuygusuzz demiş ki:Bankaya 73bin atmıştım çekemiyorum şimdi neden ?
Bu kafaya göre sen domatesi 100 liraya felan satacanUfck demiş ki:Hocam bazı şeylerde fiyat belirli bir sınıra kadar gidiyor domates bende 1.40 cep telefonu 100.00TL de son buluyor bunun sebebi nedir ?
1.40da az hocam. pazarda bile domates 2 lira ürün %60-70 kalitelitenpanter demiş ki:Bu kafaya göre sen domatesi 100 liraya felan satacanUfck demiş ki:Hocam bazı şeylerde fiyat belirli bir sınıra kadar gidiyor domates bende 1.40 cep telefonu 100.00TL de son buluyor bunun sebebi nedir ?
aynen bende onu dıyıcekdım pazarda bile 2 tlUfck demiş ki:1.40da az hocam. pazarda bile domates 2 lira ürün %60-70 kalitelitenpanter demiş ki:Bu kafaya göre sen domatesi 100 liraya felan satacanUfck demiş ki:Hocam bazı şeylerde fiyat belirli bir sınıra kadar gidiyor domates bende 1.40 cep telefonu 100.00TL de son buluyor bunun sebebi nedir ?
Birde pazara düşen sınıfı 2lira 1.Sınıflar ne kadar allah bilirCooL AngeL demiş ki:aynen bende onu dıyıcekdım pazarda bile 2 tl
Birde bize diyortenpanter demiş ki:Ben 3 bine araba alıp 14 bine satıyorum.
200 Tlden cep bilgisayarı alıp 820 Tl den satıyorum.
Koyun çiftliği kurdum(en büyüğü ) ordan oluk oluk et sektörüne can veriyorum :)
Marketim var ( en büyüğü ) Aynı anda 8 adet ürün satabiliyorum.
Mekan: Ardağan
Şehrin agasıyım
Esnafız biztenpanter demiş ki:Sizde domates satın 1 lira kar icin :)
Sigara fabrikamiz ile 0.81 krs'a %66 ile uretip 5TL'ye satiyorumtenpanter demiş ki:Sizde domates satın 1 lira kar icin :)
Biz bankadan para çekmeyiz esnafız biztenpanter demiş ki:Bankadan 300 bin TL kredi çektim ödeyemicez heralde
Moruk iyi ki esnafsın ha, biz esnafız şöyleyiz de böyleyiz de yesinler senin esnaflığınıUfck demiş ki:Biz bankadan para çekmeyiz esnafız biztenpanter demiş ki:Bankadan 300 bin TL kredi çektim ödeyemicez heralde
Bir tekel bayimtenpanter demiş ki:Moruk iyi ki esnafsın ha, biz esnafız şöyleyiz de böyleyiz de yesinler senin esnaflığınıUfck demiş ki:Biz bankadan para çekmeyiz esnafız biztenpanter demiş ki:Bankadan 300 bin TL kredi çektim ödeyemicez heralde
Nelerin var say bakıyım merak ettim
Esnaf kan ağlıyor bro Sigara zor satıyoruztenpanter demiş ki:Puro ve şarap sat
Domatesle felan uğraşma boş iş onlar
Gelen Kutusuna baktenpanter demiş ki:Valla para verme olma yemin ediyorum gönderirim acıdım
Hmzsnmz dikkatine. :)