Herşeyi satıp sıgara fabrikası kurdum. Gelecegim yok gibi gozukuyo. Yarın gece borcum azalmazsa satıp marketcilige devam edicem :)

tenpanter demiş ki:
Kendi oyunu mu yüklettirceniz illa ya valla sizi mahcup etmek istemiyorum :d

edit;

Güncel : 01.45 :D
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Seçiniz...
Bloomenkul demiş ki:
800Bine Mal Olan Fabrikadan Ümitlerim Var ( Ürünler Dahil ) Bakalım Karımız Ne Olucak :beer:

Darısı başımıza :beer: bende tavuk çiftliği ile uraşıyorum şu sıralar keşke çiftlik yerıne buyuk bır tekel bayi açsaymışım daha karlı olur gibi geldi bana :!!&%&!

Minotoche demiş ki:
Herşeyi satıp sıgara fabrikası kurdum. Gelecegim yok gibi gozukuyo. Yarın gece borcum azalmazsa satıp marketcilige devam edicem :)
hmzsnmz'ın dediği gibi market açın. Eğer fabrikaya riske edeceğiniz birikiminiz yoksa girmeyin çok riskli iş.

Ben battim 240000TL borç kapatmaya çalışıyorum oradan biliyorum :)

hmzsnmz demiş ki:
Gençler marketleri açın;

Duş jeli, diş macunu alın. Piyasanın altında satıyorum o kaliteye göre :) Saç boyası için de fabrikam var da kendime yetmiyor :)
diş macununu senden alıyorum, kuzu etiyle şu duş jelini biraz azaltsan ok süper olcak onlarıda seden alıcam :))

Tekel bayisi olup sigara satanların arkadaşlık isteklerini bekliyorum :nod:

Sigara fabrikam ve 90kdan fazla sigaram var, birim fiyatı 1,10 :oldie:

facebook.com/sulocancetin

1 Küçük Market 1 Küçük Elektronik Dükkanı 1 Küçük Hıyar Tarlam Var Şuan Toplam Param 10 Bin Lira Servetim 210 Bin Lira 5 Levelim Durumum Nasıl Sizce

allahtan 110bin dolarım vardı :D
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Bloomenkul demiş ki:
800Bine Mal Olan Fabrikadan Ümitlerim Var ( Ürünler Dahil ) Bakalım Karımız Ne Olucak :beer:

800bin cash para var elimde elimde ama sigara fabrikası açmak benimde aklımda var güncel durumları bana ilette fikir sahibi olalım :D

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas

Dolar 2.6'ya cikti yuh. Ek olarak bankadaki paranin %30u da gitti enteresan haberler oluyor gazetede

Wax Whine demiş ki:

Dolar 2.6'ya cikti yuh. Ek olarak bankadaki paranin %30u da gitti enteresan haberler oluyor gazetede
desene sizin paralar gümbürtüye gitti :D :mrgreen:

Duygusuzz demiş ki:
Bloomenkul demiş ki:

800bin cash para var elimde elimde ama sigara fabrikası açmak benimde aklımda var güncel durumları bana ilette fikir sahibi olalım :D
2 3 Tekel bayin varsa onlara otomatik talimatla kendinden al deyip normalde de 1,40 gibi fabrika çıkışı satarsan iyi para kazanırsın. Ama satışların piyasayla doğru orantılı daral:

Tükkannn satınca neden seviyem düşüyor anlamadım %95 seviyem %87ye düştü.

Ufck demiş ki:
Tükkannn satınca neden seviyem düşüyor anlamadım %95 seviyem %87ye düştü.
Tekel bayiyi örnek alalım.. Alım fiyatı 23bin TL.. Ama satarken 11bin Tlye satılıyor. Senin tecrübende servetinle doğru ortantılığı arttığı için dükkanı satmazken 23bin TL gözükürken dükkanı sattığında 11bin tl gözüküyor. Aradaki 12bin tllik tecrübe taak düşüyor :beer:

Yukarı Alt