Kendi oyunu mu yüklettirceniz illa ya valla sizi mahcup etmek istemiyorum :d
edit;
edit;
Güncel : 01.45tenpanter demiş ki:Kendi oyunu mu yüklettirceniz illa ya valla sizi mahcup etmek istemiyorum :d
edit;
Darısı başımıza bende tavuk çiftliği ile uraşıyorum şu sıralar keşke çiftlik yerıne buyuk bır tekel bayi açsaymışım daha karlı olur gibi geldi banaBloomenkul demiş ki:800Bine Mal Olan Fabrikadan Ümitlerim Var ( Ürünler Dahil ) Bakalım Karımız Ne Olucak
hmzsnmz'ın dediği gibi market açın. Eğer fabrikaya riske edeceğiniz birikiminiz yoksa girmeyin çok riskli iş.Minotoche demiş ki:Herşeyi satıp sıgara fabrikası kurdum. Gelecegim yok gibi gozukuyo. Yarın gece borcum azalmazsa satıp marketcilige devam edicem :)
diş macununu senden alıyorum, kuzu etiyle şu duş jelini biraz azaltsan ok süper olcak onlarıda seden alıcam :))hmzsnmz demiş ki:Gençler marketleri açın;
Duş jeli, diş macunu alın. Piyasanın altında satıyorum o kaliteye göre :) Saç boyası için de fabrikam var da kendime yetmiyor :)
800bin cash para var elimde elimde ama sigara fabrikası açmak benimde aklımda var güncel durumları bana ilette fikir sahibi olalımBloomenkul demiş ki:800Bine Mal Olan Fabrikadan Ümitlerim Var ( Ürünler Dahil ) Bakalım Karımız Ne Olucak
desene sizin paralar gümbürtüye gittiWax Whine demiş ki:
Dolar 2.6'ya cikti yuh. Ek olarak bankadaki paranin %30u da gitti enteresan haberler oluyor gazetede
2 3 Tekel bayin varsa onlara otomatik talimatla kendinden al deyip normalde de 1,40 gibi fabrika çıkışı satarsan iyi para kazanırsın. Ama satışların piyasayla doğru orantılıDuygusuzz demiş ki:800bin cash para var elimde elimde ama sigara fabrikası açmak benimde aklımda var güncel durumları bana ilette fikir sahibi olalımBloomenkul demiş ki:800Bine Mal Olan Fabrikadan Ümitlerim Var ( Ürünler Dahil ) Bakalım Karımız Ne Olucak
Tekel bayiyi örnek alalım.. Alım fiyatı 23bin TL.. Ama satarken 11bin Tlye satılıyor. Senin tecrübende servetinle doğru ortantılığı arttığı için dükkanı satmazken 23bin TL gözükürken dükkanı sattığında 11bin tl gözüküyor. Aradaki 12bin tllik tecrübe taak düşüyorUfck demiş ki:Tükkannn satınca neden seviyem düşüyor anlamadım %95 seviyem %87ye düştü.