En son ne kadara satmaya ayarladıysan ona göre galibaUfck demiş ki:şimdi otomatik talimat verdim diyelim satış fiyatını neye göre ayarlıyor ?
buna talimat verdimde bu almıyorDuygusuzz demiş ki:En son ne kadara satmaya ayarladıysan ona göre galibaUfck demiş ki:şimdi otomatik talimat verdim diyelim satış fiyatını neye göre ayarlıyor ?
Orada girdiğin kriterlere göre alım yapıyor. Alım yapmamasının sebebi ayarladığın kriterde ürün o an için bitmiş olabilir.Ufck demiş ki:şimdi otomatik talimat verdim diyelim satış fiyatını neye göre ayarlıyor ?
Evet aynen öyle şu aralar dolar aşırı yükselişte.CooL AngeL demiş ki:Arkadaşlar doviz alıp satarak nasıl kara geçicez misal dolar düştüğünde satın alıp yükseldiğinde satıcazmı ?
Bugün bir ara 1,9 du keske alsaydım o sıralar kararsız kalmsdım sistemi bilmedigim için şuan 2,15 cekıyorUfck demiş ki:Evet aynen öyle şu aralar dolar aşırı yükselişte.CooL AngeL demiş ki:Arkadaşlar doviz alıp satarak nasıl kara geçicez misal dolar düştüğünde satın alıp yükseldiğinde satıcazmı ?
____
Benim bir sorum olucak ben bir bahçe kurdum fakat stoklamak istiyorum direk satılmasını değil nasıl yapıcam bunu ?