Avasin

Öğretmenim staj yaparken keşif buldumsu olmuş gibi herhalde yani galiba sanırsam
Yandan yemişi diyebiliriz :pAvasin demiş ki:Öğretmenim staj yaparken keşif buldumsu olmuş gibi herhalde yani galiba sanırsam
Maalesef :)Bloomenkul demiş ki:üç beş yıldız verseniz olmazmı
Ufck demiş ki:Çözdümde bu seviye atlama olayı zor ilerliyor
Oyun zaten 15. seviyede bitiyor seviyeleri çabuk atlayıp ne yapacaksınız :)Duygusuzz demiş ki:Galiba öyle bende döviz aldım teker dükkanı açtım ama ilerlemiyor sanki
Hocam bu seviye düşüyor buna bi çözüm yokmu veya neden düşüyor %76ydı şimdi %56hmzsnmz demiş ki:Ufck demiş ki:Çözdümde bu seviye atlama olayı zor ilerliyorOyun zaten 15. seviyede bitiyor seviyeleri çabuk atlayıp ne yapacaksınız :)Duygusuzz demiş ki:Galiba öyle bende döviz aldım teker dükkanı açtım ama ilerlemiyor sanki
Al-sat yaparak para biriktirmeye bakın.İleride üretici konuma geçince lazım olacak
Kapatmadım fakat satışım düşünce . seviyede düştü :/hmzsnmz demiş ki:Açtığın iş yeri vb. tekrar kapattığında düşüyor.
Satış düşünce exp düşen ilk seni görüyorum. Genellikle sahip olduğun dükkan, arazi, fabrika vb yerleri zararına sattığında oluyor.Ufck demiş ki:Kapatmadım fakat satışım düşünce . seviyede düştü :/hmzsnmz demiş ki:Açtığın iş yeri vb. tekrar kapattığında düşüyor.
birde aslında oyuna en çok satılanlar istatistik eklense iyi olur
Dükkan satmadım . bankadan para felan çektim ondan sonra oldu.hmzsnmz demiş ki:Satış düşünce exp düşen ilk seni görüyorum. Genellikle sahip olduğun dükkan, arazi, fabrika vb yerleri zararına sattığında oluyor.Ufck demiş ki:Kapatmadım fakat satışım düşünce . seviyede düştü :/hmzsnmz demiş ki:Açtığın iş yeri vb. tekrar kapattığında düşüyor.
birde aslında oyuna en çok satılanlar istatistik eklense iyi olur