Wax Whine demiş ki:
Ufck demiş ki:
1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse :D şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülse :D
asdgsfafs :D abi 10dkda 400TL kâr yaptim boyle boyle buyutecegim isleri ben :kalp:
Büyümüyor ya :D 1 kere iflas çektim şimdi serveti katlıyorum :detective: Şarap satmaya başlıcam yakında :mrgreen:

Ufck demiş ki:
1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse :D şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülse :D
4 Tekel Bayim Var.. Hepsinde Otomatik Alım Ayarlı Maximum 1,20den Alıp 2,50 Civarı Satıyorum. Saatlik Ortalama Gelir 5-6Bin :)

6 Seviyeye Kadar Paramı Biriktirdim, 6 Olduğumda Direk Kuzu Çiftliğinin En Büyüğünden Kurdum Tavsiye Ederim :starving:

Takımı
Besiktas
Bloomenkul demiş ki:
Ufck demiş ki:
4 Tekel Bayim Var.. Hepsinde Otomatik Alım Ayarlı Maximum 1,20den Alıp 2,50 Civarı Satıyorum. Saatlik Ortalama Gelir 5-6Bin :)

6 Seviyeye Kadar Paramı Biriktirdim, 6 Olduğumda Direk Kuzu Çiftliğinin En Büyüğünden Kurdum Tavsiye Ederim :starving:
Bu adam işini biliyor :D

Takımı
Besiktas
hmzsnmz demiş ki:
Tekel ile başlayın. Sigara fazla miktarda satılıyor ama birim fiyatı yüksek ürünlere yönelin. Kar marjı yüksek olmasına özen gösterin. Kazanacaksınız ^^
ben sigarayla başladım ona para buna para ver derken 17 tlden şaraba vurdum 500 TL para kaldı satılmazsa ayvayı yedim :D

Fazla olmamak kaydıyla borca girmekten korkmayın. Bir de oyunun başında duramayacağınız zaman fiyatı fazla ama satışı az olan ürün alın. Ürün bitip 0 satış yapacağınıza daha karlı olur.

Takımı
Besiktas
hmzsnmz demiş ki:
Fazla olmamak kaydıyla borca girmekten korkmayın. Bir de oyunun başında duramayacağınız zaman fiyatı fazla ama satışı az olan ürün alın. Ürün bitip 0 satış yapacağınıza daha karlı olur.
Aslında başlayınca acele etmeyip dövize vuracaktım düşünce acelem yok nasıl olsa fiyatlar yükseldikçe satardım :D

hmzsnmz demiş ki:
Borç Faiz oranları yüksek bence hocam saat başı alınması yerine günlük alınması bence mantıklı olabilir.

Ufck demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
Borç Faiz oranları yüksek bence hocam saat başı alınması yerine günlük alınması bence mantıklı olabilir.
Faiz götürüsü fazla gelebilir ama bu da işte risk almayı zorlaştırıyor. Günlük olarak kesecek olsak o zaman oyuna alım satım da 15dk da değil günde güncellenmeli o da aktifliği öldürür :)

Wax Whine demiş ki:
Oyun sardi ya pcye gectikce bakacagim artik. Hamza cok guzel dusunmussunuz abi oyunu elinize saglik :muck:
Kuzu işinde ortak yatırım yapabiliriz :mrgreen:

Yukarı Alt