Wax Whine
.NET
- Server
- Aspendos
- Takımı
- Besiktas
Hmz az yardim et cok fakir kaldim
2dk once basladim direk Tekel Bayii actim 1200 cigara stogum var satilirsa kiracagim parayiUfck demiş ki:
1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülseWax Whine demiş ki:2dk once basladim direk Tekel Bayii actim 1200 cigara stogum var satilirsa kiracagim parayiUfck demiş ki:
asdgsfafs abi 10dkda 400TL kâr yaptim boyle boyle buyutecegim isleri benUfck demiş ki:1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülse
Büyümüyor ya 1 kere iflas çektim şimdi serveti katlıyorum Şarap satmaya başlıcam yakındaWax Whine demiş ki:asdgsfafs abi 10dkda 400TL kâr yaptim boyle boyle buyutecegim isleri benUfck demiş ki:1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülse
4 Tekel Bayim Var.. Hepsinde Otomatik Alım Ayarlı Maximum 1,20den Alıp 2,50 Civarı Satıyorum. Saatlik Ortalama Gelir 5-6Bin :)Ufck demiş ki:1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülse
Bu adam işini biliyorBloomenkul demiş ki:4 Tekel Bayim Var.. Hepsinde Otomatik Alım Ayarlı Maximum 1,20den Alıp 2,50 Civarı Satıyorum. Saatlik Ortalama Gelir 5-6Bin :)Ufck demiş ki:1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülse
6 Seviyeye Kadar Paramı Biriktirdim, 6 Olduğumda Direk Kuzu Çiftliğinin En Büyüğünden Kurdum Tavsiye Ederim
ben sigarayla başladım ona para buna para ver derken 17 tlden şaraba vurdum 500 TL para kaldı satılmazsa ayvayı yedimhmzsnmz demiş ki:Tekel ile başlayın. Sigara fazla miktarda satılıyor ama birim fiyatı yüksek ürünlere yönelin. Kar marjı yüksek olmasına özen gösterin. Kazanacaksınız ^^
Aslında başlayınca acele etmeyip dövize vuracaktım düşünce acelem yok nasıl olsa fiyatlar yükseldikçe satardımhmzsnmz demiş ki:Fazla olmamak kaydıyla borca girmekten korkmayın. Bir de oyunun başında duramayacağınız zaman fiyatı fazla ama satışı az olan ürün alın. Ürün bitip 0 satış yapacağınıza daha karlı olur.
Borç Faiz oranları yüksek bence hocam saat başı alınması yerine günlük alınması bence mantıklı olabilir.hmzsnmz demiş ki:Fazla olmamak kaydıyla borca girmekten korkmayın. Bir de oyunun başında duramayacağınız zaman fiyatı fazla ama satışı az olan ürün alın. Ürün bitip 0 satış yapacağınıza daha karlı olur.
Faiz götürüsü fazla gelebilir ama bu da işte risk almayı zorlaştırıyor. Günlük olarak kesecek olsak o zaman oyuna alım satım da 15dk da değil günde güncellenmeli o da aktifliği öldürür :)Ufck demiş ki:Borç Faiz oranları yüksek bence hocam saat başı alınması yerine günlük alınması bence mantıklı olabilir.hmzsnmz demiş ki:Fazla olmamak kaydıyla borca girmekten korkmayın. Bir de oyunun başında duramayacağınız zaman fiyatı fazla ama satışı az olan ürün alın. Ürün bitip 0 satış yapacağınıza daha karlı olur.
Kuzu işinde ortak yatırım yapabilirizWax Whine demiş ki:Oyun sardi ya pcye gectikce bakacagim artik. Hamza cok guzel dusunmussunuz abi oyunu elinize saglik
2.SeviyeyimWax Whine demiş ki:Seviye atlayayim da kuzu isi kolay