Wax Whine demiş ki:Oyun sardi ya pcye gectikce bakacagim artik. Hamza cok guzel dusunmussunuz abi oyunu elinize saglik
Eyvallah bro
Wax Whine demiş ki:Oyun sardi ya pcye gectikce bakacagim artik. Hamza cok guzel dusunmussunuz abi oyunu elinize saglik
surekli takip gerektiriyorWax Whine demiş ki:Dun dolar 2.1'deydi hep 2.05'ten aldim 10000 dolar tekrar yukselir de az da olsa kar yaparim mal parasi cikar vs diye bi baktim bugun 1.95 oO
Bu konuda çalışmalar sürüyor :)Bloomenkul demiş ki:Facebook üzerinden dağıtılan yıldızların bir saati olsa ? 1 Tanesine bile denk gelemedim.
Wax Whine demiş ki:Klimaci olduk simdi de Dun 18bin battim da ertesi gun zarar kalmayip 20bin de kar yapinca simdi 40bin kredi aldim bakalim neler olacak
Ben Biriktiriyorum artık yoksa borca girdimmi içim el vermiyorWax Whine demiş ki:-40.000.00 TL'den -22.271,90 TL'ye dusurdum borcu Iskenderoglu zincirleri batmayacak gibi duruyor
Onun onune gecilemez iste. Soyle yapilabilir; bir kisi 15 gunde toplamda sadece bir kez para alabilir. O zaman belki fake hesap acip da kendine para atma olayi olmazDuygusuzz demiş ki:Oyunda arkadaş ekleme borç para gönderme gibi birşey olsaydı keşke ama 5-6 level olunca gönderilebilecek tarza iyi olurdu
senin tüükkanı nerden bulcamkiWax Whine demiş ki:Gencler birbirimizin dukkaninda calisalim da gelirlerimiz artsin