ehliyeti alınca inş kankaPrivacy demiş ki:atla gel yazın la buralaraMaddy demiş ki:ady09
Maşallah demeyi unutmayın
fdsafbghksdjahfldsgjnfdslgmşdfmglfdsşlhgışfmodsşgsdfg yerlerdeyim kardeşimNina Ricci demiş ki:Ahmet fotoğrafların orjinallerini neden koymuyorsun niye kandırıyorsun bizi ?
- Resim Silinmiş.
Okul çıkışı gittik la, kacma yok ^^Anlmdn demiş ki:@Gökhan
Okuldan kaçıp eve geliyorlar üstüne bir de wodka içip fotoğraf çekiniyorlar.
Evet bu gizemli kişiler liseliler evet yanlış duymadınız. Liseli was here
Göky Abi sen nasıl bi apaçisin yaLenneth demiş ki:
Bu da bayıldıktan sonra.
CoolLenneth demiş ki:
Ayakkabının giyiliş tarzına dikkat.Lenneth demiş ki:
EmmaW. demiş ki:önündeki o şeyi kot giyince kotun paçasından çıkarıp dışarıda bırakmıcaksan hayırlı olsun panpa
(önündeki şeyi derken ayakkabının iplerinin olduğu yerde olur ya o şey adını bilemiyorumda anladınız)
Sen Murat Bey değilmiydin sanırım şuanki sahibi gökhan yani sensin?Lenneth demiş ki:@Rookie farkettiysen sağ ayakkabıda o şekil yok, solda var sadece. İstemeden oluyor, ben de sevmiyorum o dediğiniz şekil yapmayı. Okul pantolonum bol olduğu için paçası kaçıyor bazen oraya, tarif ettiğiniz şekil oluyor.
Triptonic demiş ki:Sen Murat Bey değilmiydin sanırım şuanki sahibi gökhan yani sensin?Lenneth demiş ki:@Rookie farkettiysen sağ ayakkabıda o şekil yok, solda var sadece. İstemeden oluyor, ben de sevmiyorum o dediğiniz şekil yapmayı. Okul pantolonum bol olduğu için paçası kaçıyor bazen oraya, tarif ettiğiniz şekil oluyor.
AhadfadadPrivacy demiş ki:Triptonic demiş ki:Sen Murat Bey değilmiydin sanırım şuanki sahibi gökhan yani sensin?Lenneth demiş ki:@Rookie farkettiysen sağ ayakkabıda o şekil yok, solda var sadece. İstemeden oluyor, ben de sevmiyorum o dediğiniz şekil yapmayı. Okul pantolonum bol olduğu için paçası kaçıyor bazen oraya, tarif ettiğiniz şekil oluyor.
Melis ? Naber şekerim yaaironEyE demiş ki:Gökhan Hanım var şu anda üyelikte.