Olum siz ne içtiniz öyle ispirto falanmı ? Ben hiçbi maddede yaşamadım böyle bi kafa. Bide şu apaçi tiplerden kop artık ortama bak ya. Git bi club falan ortamına gir olum one öyle.Lenneth demiş ki:
Bu da bayıldıktan sonra.
Ps:
Olum siz ne içtiniz öyle ispirto falanmı ? Ben hiçbi maddede yaşamadım böyle bi kafa. Bide şu apaçi tiplerden kop artık ortama bak ya. Git bi club falan ortamına gir olum one öyle.Lenneth demiş ki:
Bu da bayıldıktan sonra.
ısparta ?Uprising demiş ki:Ortadaki :)
Reyiiiiiiiiiiiiiiiiiz <3Addicted demiş ki:Olum siz ne içtiniz öyle ispirto falanmı ? Ben hiçbi maddede yaşamadım böyle bi kafa. Bide şu apaçi tiplerden kop artık ortama bak ya. Git bi club falan ortamına gir olum one öyle.Lenneth demiş ki:
Bu da bayıldıktan sonra.
Ps:
Emrede para b.k olduğu için ona problem olmuyorfrityus demiş ki:@Emre
Her gün club paramı dayanır ?
Antalya :) tudors bar-pubbaris1992 demiş ki:ısparta ?Uprising demiş ki:Ortadaki :)
galatasaraylı arkadaşı görmüşlüğüm varda o yüzden sordumUprising demiş ki:Antalya :) tudors bar-pubbaris1992 demiş ki:ısparta ?Uprising demiş ki:Ortadaki :)
asdfafasdasd seni Addicted le karıştırdım 2 saattir fotoğraflara bakıyorum bu nasıl bi değişimdir diye düşünüyordumAdith demiş ki:
Sağlam vücut sağlam kafada bulunur derlerde..Adith demiş ki: