- Takımı
- Galatasaray
Hiç yakıştıramadım Murat Bey.Lenneth demiş ki:Melis ? Naber şekerim yaaironEyE demiş ki:Gökhan Hanım var şu anda üyelikte.
Hiç yakıştıramadım Murat Bey.Lenneth demiş ki:Melis ? Naber şekerim yaaironEyE demiş ki:Gökhan Hanım var şu anda üyelikte.
75lik sek iciyim shot sekilde sapitirsam adam degilim video cekerim inanmaz isenWoozyBici demiş ki:Göky Abi sen nasıl bi apaçisin yaLenneth demiş ki:
Bu da bayıldıktan sonra.
Termodinamik soruları çöze çöze beti benzi atmış çocuğun :)Mojito demiş ki:Özlediniz biliyorum az kaldı :)
a ile geçince öle oluyor :)Avasin demiş ki:Termodinamik soruları çöze çöze beti benzi atmış çocuğun :)Mojito demiş ki:Özlediniz biliyorum az kaldı :)
Kız Liselinde böyle şenlikler güzel olur zatenMaddy demiş ki:okulumuzdaki bahar şenliğinden iki kare :)
kıskanma olmAutumn demiş ki:Kız Liselinde böyle şenlikler güzel olur zatenMaddy demiş ki:okulumuzdaki bahar şenliğinden iki kare :)
Neyini kıskancaz sen hala öküzün ipini tutMaddy demiş ki:kıskanma olmAutumn demiş ki:Kız Liselinde böyle şenlikler güzel olur zatenMaddy demiş ki:okulumuzdaki bahar şenliğinden iki kare :)
Gömleğin üstüne o kazağı giymeseydin tarzını baya beğenmiş olacaktım panpaironEyE demiş ki:Bu resmi koymadıydım sanırım.
HünkarımironEyE demiş ki:Bu resmi koymadıydım sanırım.
Adam sibiryadan geliyor beylerironEyE demiş ki:Bu resmi koymadıydım sanırım.