ben win xp de kullanıyom rum hiç bir sorun yok sizde bi sorun vardırserostyle demiş ki:bota tıkladığım an hata raporu veriyor
Sana pm attım bakarmısın.lord-demon demiş ki:ben win xp de kullanıyom rum hiç bir sorun yok sizde bi sorun vardırserostyle demiş ki:bota tıkladığım an hata raporu veriyor
aynen b u sorun çıkıyor +1SLauGHTeR' demiş ki:
böyle sorun cıkıyor ne yapmalıyım?
sen vista yada win7 mi kulanıonserostyle demiş ki:aynen b u sorun çıkıyor +1SLauGHTeR' demiş ki:
böyle sorun cıkıyor ne yapmalıyım?
resimler gözüküyo sende bi problem var sayfayı yenile düzelir olmasa modeme res çekhunterumit demiş ki:resimler gözkmüyor :(
loader açık olarak gircen loaderi kapatmıcanFataleBower demiş ki:Çalıştıramadım pleases execute Silkroad.exe
bilmemki problem sende var ben kaç gündür sorunsuz kullanıyorumTurkDeadLy demiş ki:soruma daha cevap alamadım herşeyi yapıyorum loaderi acıyorum db bot tıklıyorum acılmıyor :S xp kullanıyorum sorun ondan olabilirmi
item leri toplaması için pick hangi itemleri toplamasını istiyosan seçicen öle topluyoturks4ever01 demiş ki:aga ben yaptım bu botu galiba deli ... yaptı toparlamıyor yaw botta ayarladım almasını hiç bişi almıyor harbiden deli ... :)