ok tmm bende de veriyodu botun crack siz olanını bul sonrada crack le crack loader le gir bota yapmaz böleFLowtaLk demiş ki:
http://www.dosya.tc/ZaSZC.rar.htmlFLowtaLk demiş ki:Anlamadım lınk verirmisin.
item filn toplamıcan buff basmıyo bug da kalıyo charrex* demiş ki:yaw bu bot her mob kestinde bufları tekrar tekrar basmaya calısıyo ve 30 snye bosa yerinde bekliyo her mob kesince bunun cozumu varmı acaba?
bot kullanmak akıllı işidir bot kullanırken 1.kural charın bi yere takılmıcak bide pt form da sro-db.de ltp olup olmadıgını sürekli kontrol ediceksin eğer bunları yapıyosan hiç bişi olmas ben 20 lwl den beri kullanıyom kaç kişi report etii beni bi bo. olmadı işi bilmen lasım şuan da 73 lwl imbeykanbey demiş ki:merhaba
arkadaslar extraloob dan bugun db botun new clent! te uygun olanını indirdim oynua girdim charı kasmaya başladım baktım herşey yoluna gidiyo devam ettim kasmaya char 30 lwl oldu teroistlere gittim nick namenin üstünde 3left diye bir yazı yazdı all a baktım [GM]Mythology:3 left yazıyodu aa dedim gm benden konuştu sevindim
sonra bande all dan what [GM] dedim 1 dakka geçmeden [GM]Ra bana pm attı şöle bişiler söledi
Sro db-bot ..... ıs ban yazdı bende korktum ve char kendi kendine ışınlandı hotana gitti kapıdaki girişte 2 tane sütunu içinde doğdum ve aynıanda dc yedim
artık zszc ye giremiyorum gm ıp adresimi block e etmiş yani yeniden yüklesemde kaar etmicek
yani arkadaşlar uyarıyım ben 30 lwl dım bişey olmaz ama sakın yüksek charlarda kullanmayın gm görürse fena olur !!!!!
ZCZS cd si varsa botu ve oynu full sil tekrar dene yada bu indirdigin sürüm 0.8 bide bunun 0.9 u var onu dene buyur linki:rey demiş ki:ahhhhhhh hepsini kurdum ama bota tıklayınca bişe olmuyor yani bot açılmıyoR..