yaa botta start game diyince please execute the silkroad.exe yazısı çıkıo ne yapacam?off bilen biri warsa yardım etsin

arkadaşlar execute hatası alanlar loadera tıkladıklarında Already yazıyorsa olmuyor OK! yazması lazım loaderda

bende duzgun olarak baslayamadi hatası verio botu acmaya calıstıgımda

bende bot açılmıyor bile crackli bot asla açılmıyor ama orjinal db bot.exe açılıyor oda çalışmıyor..? yardım pls

Bende db.botu açarken Uygulama düzgün olarak başlatılmadı diyo CTRL+ALT+DEL geçiş yap fln diyom herşeyi yapıyom olmuyo. yardım eder misin Ö.M den olursa daha iyi olur.

Kardeş dediğin herşeyi yapıyorum db.bot a girerken uygulama hatası alıyorum Geçiş yap fln da diyorum ama düzelmiyor. Yardım edersen sevinirim teşekkürler.

batuhangok00 demiş ki:
Kardeş dediğin herşeyi yapıyorum db.bot a girerken uygulama hatası alıyorum Geçiş yap fln da diyorum ama düzelmiyor. Yardım edersen sevinirim teşekkürler.
botun cracksiz olanını indir sonrada crack indir crack loaderle girersen hata vermez

FLowtaLk demiş ki:
Buff basiyor atack yapmiyor
v0.9a da buff basıyo atack yapmıyo v0.8 i kullan sorunsuz çalışıyo
v0.9a yı denedim çalışsa vericektim ama çalışmadı atack skillerini basmıyodu

sorunların cvplarını verelım lutfen
ben 1 hafta kadar sorunsuz kullandım ama dün şöyle bi sorunlar karşılaştım . yazı kutusunda notice tarafından:SRODB.de BOT has discovered an error (Object ID = 0) , please teleport aganin order to fix it yazıyor.

oyundayken return çektım,botu silip tekrar kurdum, bottan defalarca girip çıktım ama olmadı. sorunu halletmiş yada çözümü bilena rkadaşlar varsa yardımcı olsunlar ltfn

bot: sorun onceden bi başka arkadaşta da olmuş ama cvp gelmemişti.

ya oyuna giriyom bır ıkı hayvan kestıkten sonra dc verıyor lutfen bir yardım edermisiniz..

Yukarı Alt