omersahin66 demiş ki:
arkadaslar yenı surumuu part1 part2 dıye ındırdım 1.680 le 1.681 ı de patc yaptım oyuna gırıyor ama char bos doguyor yanı hp mp 0 ve hemen dc verıyor. 5 , 6 kez denedım hepsınde aynı oldu neden olabılır acaba bı yardımcı olurmusunuz?
Eğer bir duvarın içinde gibi duruyorsan yada hareket edemiyorsan ban yemişssindir.

MrHaci demiş ki:
omersahin66 demiş ki:
arkadaslar yenı surumuu part1 part2 dıye ındırdım 1.680 le 1.681 ı de patc yaptım oyuna gırıyor ama char bos doguyor yanı hp mp 0 ve hemen dc verıyor. 5 , 6 kez denedım hepsınde aynı oldu neden olabılır acaba bı yardımcı olurmusunuz?
Eğer bir duvarın içinde gibi duruyorsan yada hareket edemiyorsan ban yemişssindir.
ayrıca char guild bankasında ise kesin yemiştir öyle birşey yoksa başka pc'den girmeyi deneyiniz.

Guathema demiş ki:
MrHaci demiş ki:
omersahin66 demiş ki:
ayrıca char guild bankasında ise kesin yemiştir öyle birşey yoksa başka pc'den girmeyi deneyiniz.
baska pcden de denedım ama aynı duvar gıbı degıl dw nın pvp kapısının ıç tarafında kalmıs. ban yeyınce chara gırebılıyomuyduk kı? ban falan yazmıyo gırıste. ayrıca sıfre degsıklıgı oluyo ban yesem yıne de olurmuydu?

omersahin66 demiş ki:
baska pcden de denedım ama aynı duvar gıbı degıl dw nın pvp kapısının ıç tarafında kalmıs. ban yeyınce chara gırebılıyomuyduk kı? ban falan yazmıyo gırıste. ayrıca sıfre degsıklıgı oluyo ban yesem yıne de olurmuydu?
Char'a girdiğin gibi dc yiyorsan ve char herhangi bir şekilde hareket ettmiyorsa charın block yada ban yemiştir. :thumbsup:

NightStalker demiş ki:
Ama block yada ban hotan guildi arkası oluyodu benim bildiğim :think:
Yeni sistemle değişmiş olabilir :roll: Hem Gm istediği yerde bug'a sokabilir :twisted:

Sonuçta char bir duvarın içinde + oyunda hareket edemiyor + oyuna girince dc yiyor. Block yada ban dahilindeki bütün herşey mevcut mekan önemsiz :thumbsup:

MrHaci demiş ki:
omersahin66 demiş ki:
Char'a girdiğin gibi dc yiyorsan ve char herhangi bir şekilde hareket ettmiyorsa charın block yada ban yemiştir. :thumbsup:
baska bı char la denedım yıne aynısı oldu ustelık town da da degıldı karakoramda yıne hp mp 0 dogdu hareket edemıyorum sonra dc verıyo hemen.

Hocam o zaman pc'ne bir format çak. Sonra Zszc'nin orj. forumundan son sürümünü indir birde öyle dene. Yine aynı hatayı alıyorsan ya pc'in oyunu kaldırmıyordur yada virüs falan bulaşmıştır.

MrHaci demiş ki:
Hocam o zaman pc'ne bir format çak. Sonra Zszc'nin orj. forumundan son sürümünü indir birde öyle dene. Yine aynı hatayı alıyorsan ya pc'in oyunu kaldırmıyordur yada virüs falan bulaşmıştır.
yenı format attım zaten. pc normal sro yu kaldırıyo bunu da onceden berı oynuyodum. orjnal lınk hangısı ıkı kere ındırdım ıkısıde hatalı cıktı varsa bıldıgınız temız bı lınk verebılırsenız sevınırım. tesekkurler

arkadaşlar ben yeni indirdim oyunu en güncel packlarıda attım
oyunu açıyo şifre ekranında ZSZC (NEW) serveri var sadece
ben waterde üyelik aldım onu seçip yazıncada ıd pass yanlış diyo
water serverini nasıl girebilirim ?

Arkadaşlar öncelikle iyi paylaşımlar casper nirvana laptop'um var özellikleri

işlemci : CPU Türü Mobile DualCore Intel Pentium T4400, 2200 MHz (11 x 200) Anakart Çipseti SiS 672(FX)
Ram : DIMM1: Nanya M2N1G64TUH8D5F-AC 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)

ekran kartı : Görüntü Bağdaştırıcısı SiS Mirage 3 Graphics (256 MB)

Oyuna giriyorum Girişte herşey normal taki 30 saniye geçip bir yaratığa dalana kadar her hangi bir yaratığa dalmazsam sorun yok dalınca ekran böyle rengarenk çizgi çizgi oluyor herşey birbirine giriyor ama pc kitlenmiyor. Ss aldıp baktığımda gayet normal oyunmuş gbi gözüküyor ve Ekranda hiç birşey göremesemde el yordamı ile ctrl+alt+del den sro yu kapatabiliyorum.. Ama bi yaratık kestiğim an felç... Lütfen yardım edermisiniz ?

oyuna giriyorum tam charı görecekken oyun kapanıyo ekrana Sro_Client çalışmayı durdurdu diyo kapanıyo oyun :S

yardım edin lütfen :S oyunu daha yeni kurdum başka yüklemem gereken bişi varmı ? araştırdım bişi bulamadım bu konuda yardım edebilecekler cevap bekliyorumm .... LorDSimhon

sagobaba demiş ki:
yardım edin lütfen :S oyunu daha yeni kurdum başka yüklemem gereken bişi varmı ? araştırdım bişi bulamadım bu konuda yardım edebilecekler cevap bekliyorumm .... LorDSimhon
ZSZC PATCH 1,681 ' i Yükledinizmi ?

ya nasıl bir oyun bu ne alakası var ekran karıtyla zszc sroymuş giriyoz tak masaüstüne atıyor benim pci 4 cekirdek 4 gb ram var 1 gb ekran kartı var orjinal silkroad oyunundan 4 tane acıyor tık yok zszc sroda 1 oyuna giremiyozz nasıl iş bu anlamadım yaa ayar oldum oynamıyorum amk zszc sro felan en iyisi normal sro yaa uyuz oldum 2 gündür

Yukarı Alt