Eğer bir duvarın içinde gibi duruyorsan yada hareket edemiyorsan ban yemişssindir.omersahin66 demiş ki:arkadaslar yenı surumuu part1 part2 dıye ındırdım 1.680 le 1.681 ı de patc yaptım oyuna gırıyor ama char bos doguyor yanı hp mp 0 ve hemen dc verıyor. 5 , 6 kez denedım hepsınde aynı oldu neden olabılır acaba bı yardımcı olurmusunuz?
ayrıca char guild bankasında ise kesin yemiştir öyle birşey yoksa başka pc'den girmeyi deneyiniz.MrHaci demiş ki:Eğer bir duvarın içinde gibi duruyorsan yada hareket edemiyorsan ban yemişssindir.omersahin66 demiş ki:arkadaslar yenı surumuu part1 part2 dıye ındırdım 1.680 le 1.681 ı de patc yaptım oyuna gırıyor ama char bos doguyor yanı hp mp 0 ve hemen dc verıyor. 5 , 6 kez denedım hepsınde aynı oldu neden olabılır acaba bı yardımcı olurmusunuz?
baska pcden de denedım ama aynı duvar gıbı degıl dw nın pvp kapısının ıç tarafında kalmıs. ban yeyınce chara gırebılıyomuyduk kı? ban falan yazmıyo gırıste. ayrıca sıfre degsıklıgı oluyo ban yesem yıne de olurmuydu?Guathema demiş ki:ayrıca char guild bankasında ise kesin yemiştir öyle birşey yoksa başka pc'den girmeyi deneyiniz.MrHaci demiş ki:Eğer bir duvarın içinde gibi duruyorsan yada hareket edemiyorsan ban yemişssindir.omersahin66 demiş ki:arkadaslar yenı surumuu part1 part2 dıye ındırdım 1.680 le 1.681 ı de patc yaptım oyuna gırıyor ama char bos doguyor yanı hp mp 0 ve hemen dc verıyor. 5 , 6 kez denedım hepsınde aynı oldu neden olabılır acaba bı yardımcı olurmusunuz?
Char'a girdiğin gibi dc yiyorsan ve char herhangi bir şekilde hareket ettmiyorsa charın block yada ban yemiştir.omersahin66 demiş ki:baska pcden de denedım ama aynı duvar gıbı degıl dw nın pvp kapısının ıç tarafında kalmıs. ban yeyınce chara gırebılıyomuyduk kı? ban falan yazmıyo gırıste. ayrıca sıfre degsıklıgı oluyo ban yesem yıne de olurmuydu?
Yeni sistemle değişmiş olabilir Hem Gm istediği yerde bug'a sokabilirNightStalker demiş ki:Ama block yada ban hotan guildi arkası oluyodu benim bildiğim
baska bı char la denedım yıne aynısı oldu ustelık town da da degıldı karakoramda yıne hp mp 0 dogdu hareket edemıyorum sonra dc verıyo hemen.MrHaci demiş ki:Char'a girdiğin gibi dc yiyorsan ve char herhangi bir şekilde hareket ettmiyorsa charın block yada ban yemiştir.omersahin66 demiş ki:baska pcden de denedım ama aynı duvar gıbı degıl dw nın pvp kapısının ıç tarafında kalmıs. ban yeyınce chara gırebılıyomuyduk kı? ban falan yazmıyo gırıste. ayrıca sıfre degsıklıgı oluyo ban yesem yıne de olurmuydu?
yenı format attım zaten. pc normal sro yu kaldırıyo bunu da onceden berı oynuyodum. orjnal lınk hangısı ıkı kere ındırdım ıkısıde hatalı cıktı varsa bıldıgınız temız bı lınk verebılırsenız sevınırım. tesekkurlerMrHaci demiş ki:Hocam o zaman pc'ne bir format çak. Sonra Zszc'nin orj. forumundan son sürümünü indir birde öyle dene. Yine aynı hatayı alıyorsan ya pc'in oyunu kaldırmıyordur yada virüs falan bulaşmıştır.
ZSZC PATCH 1,681 ' i Yükledinizmi ?sagobaba demiş ki:yardım edin lütfen :S oyunu daha yeni kurdum başka yüklemem gereken bişi varmı ? araştırdım bişi bulamadım bu konuda yardım edebilecekler cevap bekliyorumm .... LorDSimhon
Client'iniz NO DC ' mi ?_MeHFiR_ demiş ki:Kardes bende ise id pw yazıoyurum oyunu denerken dc oluyorum oyuna giremiyorum
s.a knk mediayı nerden indirecess bi yardımkalee demiş ki:6. maddeyi okudum denicem şimdik 11dg media.pk2 yi indirmemişim ondan kaynaklanmış : ))