105 olana kadar Thief Veya Hunterlik Yapmadımki. ilk defa yapayım dedim artık son levele geldik.Yine yapamadım :S

berkaygs demiş ki:
105 olana kadar Thief Veya Hunterlik Yapmadımki. ilk defa yapayım dedim artık son levele geldik.Yine yapamadım :S
Dediğim gibi bi sorundan dolayı ceza almışsınız.
Bu sorun ne bende bilmiyorum Belkide Pk'dan dolayı olabilir. :think:

Peki Teşekkürler.Oyunu Gözlemleyim 2-3 Gün daha Ondan Sonra Tekrar Haberleşiriz.İyi çalısmalar..

Burdaki PK2'yi indirip oyunumun içine attım ve 1681 patch yaptım ama aldığım hata bu internette biraz araştırdım bota girerken pk2 editleniyormuş onuda normal girmek için eski haline getirmek lazımmış bi yardımcı olurmusunuz?
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
merhaba. oyuna 1,5 aydır girmemiştim, şimdik giriş yaptım fakat sürekli oyundan atıyor ve hiç bir hata vermiyor.. bir charım rok ta onda 5-6 dk kalabiliyorum dier char samarkand ta girmem le atması bir oluyor..
kimsede olmuyormuş oyundan sordum.. bi yardım ederseniz ne yapmam gerekiyor acill : ))

6. maddeyi okudum denicem şimdik 11dg media.pk2 yi indirmemişim ondan kaynaklanmış : ))

(_MrKorN_) demiş ki:
Burdaki PK2'yi indirip oyunumun içine attım ve 1681 patch yaptım ama aldığım hata bu internette biraz araştırdım bota girerken pk2 editleniyormuş onuda normal girmek için eski haline getirmek lazımmış bi yardımcı olurmusunuz?
- Resim Silinmiş.
bsdisioninfo.txt Dosyası açılmıyor diyor. İnternet'ten araştır orjinal bsdisioninfo.txt ' dosyasını bulup ZSZC'nin olduğu bölüme kopyala/yapıştır yap sonra oyuna rahatça girebilirsin :thumbsup:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
kalee demiş ki:
merhaba. oyuna 1,5 aydır girmemiştim, şimdik giriş yaptım fakat sürekli oyundan atıyor ve hiç bir hata vermiyor.. bir charım rok ta onda 5-6 dk kalabiliyorum dier char samarkand ta girmem le atması bir oluyor..
kimsede olmuyormuş oyundan sordum.. bi yardım ederseniz ne yapmam gerekiyor acill : ))
%90 ihtimalle ekran kartın kaldırmıyor yada güncel değil. Ekran kartını bi güncelle olmuyorsa sorun data.pk2 dosyasından dolayıdır. O yüzden ya oyunu tekrar indir kur yada orj. data.pk2 ' dosyası ara :thumbsup:

sorun ekran kartından kaynaklanmıyor gtx 260 güncel... Yeni sürümü indirmem gerekiyor tek link varsa yazarmısınız

data.pk2 ve particles.pk2 update edermisin ?
burdaki media.pk2 105 uptade mi ?

kalee demiş ki:
data.pk2 ve particles.pk2 update edermisin ?
burdaki media.pk2 105 uptade mi ?
Data.pk2 yüklenmiyor malesef 1gb boyutunda bir dosya oldugundan upload siteleri ücretsiz olarak yükleme yapamıyor.
Media.pk2'yide Zszc'nin forumundan indirebilirsiniz.

asdf12345 demiş ki:
versiyon 1.679 u indirdim yeni sürümünü boş kutu hatası alıorm :S
Yeni sürüm zszc orj. forumunda yada forumumuzdaki zszc topiclerinde mevcut.Siz yalnış versiyonu indirmişsiniz :roll:

arkadaslar yenı surumuu part1 part2 dıye ındırdım 1.680 le 1.681 ı de patc yaptım oyuna gırıyor ama char bos doguyor yanı hp mp 0 ve hemen dc verıyor. 5 , 6 kez denedım hepsınde aynı oldu neden olabılır acaba bı yardımcı olurmusunuz?

Yukarı Alt