Dediğim gibi bi sorundan dolayı ceza almışsınız.berkaygs demiş ki:105 olana kadar Thief Veya Hunterlik Yapmadımki. ilk defa yapayım dedim artık son levele geldik.Yine yapamadım :S
bsdisioninfo.txt Dosyası açılmıyor diyor. İnternet'ten araştır orjinal bsdisioninfo.txt ' dosyasını bulup ZSZC'nin olduğu bölüme kopyala/yapıştır yap sonra oyuna rahatça girebilirsin(_MrKorN_) demiş ki:Burdaki PK2'yi indirip oyunumun içine attım ve 1681 patch yaptım ama aldığım hata bu internette biraz araştırdım bota girerken pk2 editleniyormuş onuda normal girmek için eski haline getirmek lazımmış bi yardımcı olurmusunuz?
- Resim Silinmiş.
%90 ihtimalle ekran kartın kaldırmıyor yada güncel değil. Ekran kartını bi güncelle olmuyorsa sorun data.pk2 dosyasından dolayıdır. O yüzden ya oyunu tekrar indir kur yada orj. data.pk2 ' dosyası arakalee demiş ki:merhaba. oyuna 1,5 aydır girmemiştim, şimdik giriş yaptım fakat sürekli oyundan atıyor ve hiç bir hata vermiyor.. bir charım rok ta onda 5-6 dk kalabiliyorum dier char samarkand ta girmem le atması bir oluyor..
kimsede olmuyormuş oyundan sordum.. bi yardım ederseniz ne yapmam gerekiyor acill : ))
Data.pk2 yüklenmiyor malesef 1gb boyutunda bir dosya oldugundan upload siteleri ücretsiz olarak yükleme yapamıyor.kalee demiş ki:data.pk2 ve particles.pk2 update edermisin ?
burdaki media.pk2 105 uptade mi ?
Yeni sürüm'ünü indirdinizmi ?ugur4112 demiş ki:yardım ya start dümesine basıyorum silkroada açılmıyor lütfen ya yardım edin
Yeni sürüm zszc orj. forumunda yada forumumuzdaki zszc topiclerinde mevcut.Siz yalnış versiyonu indirmişsinizasdf12345 demiş ki:versiyon 1.679 u indirdim yeni sürümünü boş kutu hatası alıorm :S
NightStalker demiş ki:Topice bak ya mükemmel tebrik ederim seni hacım