Burdaki Attığın Ss'ler yamuk :mrgreen:
xsunx demiş ki:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Burda Düzgün gözüküyor fotograflar.
xsunx demiş ki:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Oyunla ilgili bir olaydır. Grafiklerine ayarlarına falan bak.Senle ilgili bir durum değil yani.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
MrHaci demiş ki:
Burdaki Attığın Ss'ler yamuk :mrgreen:
xsunx demiş ki:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Burda Düzgün gözüküyor fotograflar.
xsunx demiş ki:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Oyunla ilgili bir olaydır. Grafiklerine ayarlarına falan bak.Senle ilgili bir durum değil yani.
İşte sorun bu durduk yere bozuluyorlar.Sonra ben çözünürlüğü değiştiriyorum biraz idare ediyor sonra tekrar bozuluyor sürekli sürüp gidiyor :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
xsunx demiş ki:
İşte sorun bu durduk yere bozuluyorlar.Sonra ben çözünürlüğü değiştiriyorum biraz idare ediyor sonra tekrar bozuluyor sürekli sürüp gidiyor :)
Vallaha yapman gereken. Düzgün gösteren çözünürlükte oynamak.Oyunla alakalı senle ilgili bi sorun yok.Yeni patch gelince düzelir eminim. :thumbsup:

MrHaci demiş ki:
xsunx demiş ki:
Vallaha yapman gereken. Düzgün gösteren çözünürlükte oynamak.Oyunla alakalı senle ilgili bi sorun yok.Yeni patch gelince düzelir eminim. :thumbsup:
Uygun galiba 800*600 makara: neyse artık değiştirip durcaz çok sağol. :buddha:

xsunx demiş ki:
MrHaci demiş ki:
xsunx demiş ki:
Uygun galiba 800*600 makara: neyse artık değiştirip durcaz çok sağol. :buddha:
Sende saol'da. Bence öyle dandik görüntüde oynamaktansa 800x600 iyidir :)

kardes bnde yine sorun oldu :S ya ben oyuna giriyorum bot ile false hatası alıyorum degişik yazılar... sonra... Microsofc+++ ruting time alıyorum sonra tmm diyince hata raporunu gönder gönderme geliyor ne yapacagım
net framork yükledim...sonra deigin gibi yeni pahtc sro client falan yükledim direk bottan girdim olmadı.. yardımlarını bekliyorum

salagoyeah demiş ki:
kardes bnde yine sorun oldu :S ya ben oyuna giriyorum bot ile false hatası alıyorum degişik yazılar... sonra... Microsofc+++ ruting time alıyorum sonra tmm diyince hata raporunu gönder gönderme geliyor ne yapacagım
net framork yükledim...sonra deigin gibi yeni pahtc sro client falan yükledim direk bottan girdim olmadı.. yardımlarını bekliyorum
Hocam anlatamıorum galiba :)
Botla ilgili çıkan sorunları gerçekten bilmiyorum.
Bölümde Bot ve yardımcı programlar diye Bir yer var oraya yazın sorununuzu yardım bulursunuz.
Bknz. viewforum.php?f=826

Nereye yazdıysam bana bi türlü cvp vermedi kimse ne modlar ne diğer üyeler şu hataya biri yardım etsin lütfen ''Installation fails, turn of the game or restart the computer, and try again.'' Pc ye resette attım yetmedi format attım yine olmadı 1.680 patchna ınstalla basınca bu hata çıkıyor..

şu yeni patch 1.680 de installation fails turn off The game or restart computer and try again hatası veriyo bende nasıl çözebliriz

nasıl sorun cözüyosunuz siz ya nasıl iş yapıyosunuz bi cevap vermediniz he başka yere danısıcam sizin bişeyden anladıgınız yok sadece lafta

hadiyin heeeeeeeeeeeeeeeeeey bi cözüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bahri22 demiş ki:
şu yeni patch 1.680 de installation fails turn off The game or restart computer and try again hatası veriyo bende nasıl çözebliriz

Aynı sorun bndede var kardeş ve günlerdir yardım eden yok belkide haftalardır.

HOCAM BOT DEGİL BU ZATEN OYUNA GİRİŞTE HATA ALIYORUM :)

Ben de BSObj Plugin hatası alıorum hatada şöyle dior ;

can't create file transfer manager!
Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now...try a few minute later,

bahri22 demiş ki:
nasıl sorun cözüyosunuz siz ya nasıl iş yapıyosunuz bi cevap vermediniz he başka yere danısıcam sizin bişeyden anladıgınız yok sadece lafta
hocam 7/24 Net'te yada forumda olucam diye birşey yok.
Ne zaman forum'a girersem o zaman bakıyorum sorunlarınıza elımden geldiğinde yardım etmeye çalışıyorum + onca kişiye yardım ettim çıkıpta ordan artist artist konuşmana gerek yok :!: :!: :!:

Zuqobey demiş ki:
Ben de BSObj Plugin hatası alıorum hatada şöyle dior ;

can't create file transfer manager!
Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now...try a few minute later,
2 Seçenek var !
1) Yeni patch indirmediğindendir.
Bknz. http://rapidshare.com/files/412471162/ZSZCPatch_1.680.exe
Kullanım;
1- İndirdiğin patch dosyasını ZSZC'nin bulunduğu dosya'ya at.
2- Patch'i çalıştırdır.
3- Otomatik dolmaya başlıyacaktır.Biraz zaman alabilir.
4- Yükleme tamamlandıktan sonra "TAMAM" sekmesine tıkla.
5- İyi oyunlar...

2) ZSZC'nin bulunduğu klasör'deki dosyaların
"Salt Okunur" Olup Olmadığını Kontrol Et.
Değil ise "Salt Okunur" yap.
İyi oyunlar...

Gelelim Diğer sorununuza;

bahri22 demiş ki:
Buyrun Benim kendime yüklediğim patch dosyası belki bu işinize yarar.
Bknz. http://rapidshare.com/files/412471162/ZSZCPatch_1.680.exe
Oda olmaz ise;
Launcer ile Client'imi upload ederim birde öyle deneriz.

salagoyeah demiş ki:
Bende o hatayı alıyorum ama botla değil. Direk Launcer ile girerken hata veriyor.
Yaptığım yöntem şu;
1- Oyunu sil tekrar yükle.
2- Patch'i kur.
3- Oyuna girmeden önce Sro_Client'in bir yedeğini al. ( CTRL + C )
4- Sonra oyun'a bot'la değilde Loader' ile gir.
5- Eğer yine aynı hata gelirse yada başka zaman.
6- Yedeğini aldığın Sro_Client'i ZSZC'nin içine at. ( CTRL + C / CTRL + V )
7- Tekrar Loader ile gir.

Ben bu yöntemi uygulayarak giriyorum oyuna.Benim ancak bu kadar yardımım olur.Kendi yaptığım olayı tek tek anlattım.Gerisi sana kalmış. :thumbsup:

Ps: Bot konusunda birşey diyemem ama botsuz oynuyacaksın artık görünüşe göre.

slm arkadaşlar ya ben üyelik alamıyorum zscz sro ya her zmn bölemi yoksa bi açılma zamanımıvar üyeliğin yada elinde fazladan üyeliği olan varsa verebilirmi

fullınt demiş ki:
slm arkadaşlar ya ben üyelik alamıyorum zscz sro ya her zmn bölemi yoksa bi açılma zamanımıvar üyeliğin yada elinde fazladan üyeliği olan varsa verebilirmi
Yazdığın yazının yeri burası değil arkadaşım. :thumbsup:

Yukarı Alt