Ne dediğini anlamadım ama Loader istiyorsun sanırım.StarSro demiş ki:yha kardeş 1.680 nin loaderini kinlere koyarmısn acil şimdiden thx
İndirmeyin. Zaten 11d silahlar falan geldi.furkanaydn demiş ki:Ya bnde oyuna alıyor start diyorum hemen masaüstüne atıyor media pk2 ve o diğer dosyayı indiricem ama 1.680 versiona uyar mı ?
Loader ile denerken derken ?Ostavidakado demiş ki:Loader ile denerken bi süre sonra Requesting... diye kalıyor denemiyor.Neden olabilir? Çözümü nedir?
Konunun başında ( sayfa 1 ) 12 maddelik sorunlarınızı okuyuversen.Şimdi bu sorunu boşu boşuna yazmamış olurdun.yusuftemelli demiş ki:runtime error hatası verio oyuna hiç giremiom isroyada giremiom kafayı yicem yardım edin lütfennnn :(((
Bu topic'te Media.pk2 mevcut.yusuftemelli demiş ki:win32 virüsü bulaşmış silinmioduda formatla gitti ama şimdide oyuna alıo okadar denettiriorum ama start diyince masaüstüne atıo media pk2 fln yükledim 480 mblik bu sefer oyunu hiç açmıo napcam şaşırdım heryerden hata alıom doluya koysam almıo boşa koysam dolmuo bu sorunu nasl halletcem bi zszc oynıcam burnumdan geldi ne biçim oyun bu yaw:(
Media'nın güncel olduğundan emin ol.Eğer güncelse başka bir id ile girmeyi dene eğer giriyorsa büyük ihtimalle hesabın bugda kalmıştır.bualem00 demiş ki:oyuna giriyorum direk atıyor c9 veriyordu oyunu silip yükledm sonrada oyuna girdm direk attı charkteri seçemeden yardm lütfen :((
Bildiğim kadarıyla yapılacak birşey yokblood4848 demiş ki:benmde hesabim bugta kaldı ne yapmalıyım :S bir cozumu varmı
C10: 2 çar açıldığını ve birinden birini iptal edeceğinizi söylemekte bilgisayarın çok açık kaldığında veya ekran kartının yetmemesinden meydana gelen bir hata bu kardeşim.akin.94 demiş ki:sürekli C10 veriyor ne yapmalıyım?
Ceza almışsın.Ama hangi durumdan dolayı bilmiyorum.Sanırım Çok thief / hunter kesmenden dolayı.berkaygs demiş ki:Benim Sorunum Çok çok Değişik. Şimdi Oyunda Thefliği Ve benzeri Job Kıyafetlerini Takamıyorum. Arkadaslarıma danıştım o kuru kafa simgesi yani pk lık var dediler.O geçsin olur dediler fakat geçti. Ancak hala takamıyorum.Bunun Sebebi NEdir Acaba?.. Sağ altta şu yazı mevcut.....(You are in penalty status so you cannot activate the job till you pay the penalty).. Sağ Altta Şu yazı Yazıyor.Job kıyafetlerini takamamamın sebebi NEdir Acaba? Oyun Nickim VampireLove Ulaşırsanız Sevinirim.Konuyu Burdanda Takip edicem...