Ya bnde oyuna alıyor start diyorum hemen masaüstüne atıyor media pk2 ve o diğer dosyayı indiricem ama 1.680 versiona uyar mı ?

furkanaydn demiş ki:
Ya bnde oyuna alıyor start diyorum hemen masaüstüne atıyor media pk2 ve o diğer dosyayı indiricem ama 1.680 versiona uyar mı ?
İndirmeyin. Zaten 11d silahlar falan geldi. :thumbsup:

Loader ile denerken bi süre sonra Requesting... diye kalıyor denemiyor.Neden olabilir? Çözümü nedir?

Ostavidakado demiş ki:
Loader ile denerken bi süre sonra Requesting... diye kalıyor denemiyor.Neden olabilir? Çözümü nedir?
Loader ile denerken derken ? :think:
Eğer oto enter programı'ından bahsediyorsanız. 1sn'yede bir " enter " tuşuna bastığı için kimi zaman oyun kabul etmiyor yada aşırı talepten dolayı ( çok fazla kişinin girmeye çalışması ) dona biliyor.
Yapılması gereken tek şey oyunu kapatıp tekrar açmaktır. :muck:

yusuftemelli demiş ki:
runtime error hatası verio oyuna hiç giremiom isroyada giremiom kafayı yicem yardım edin lütfennnn :(((
Konunun başında ( sayfa 1 ) 12 maddelik sorunlarınızı okuyuversen.Şimdi bu sorunu boşu boşuna yazmamış olurdun.
Bknz. Sayfa 1 Madde 11 .

Ps: Yok baktım hatam o değil diyorsan eğer gelen hatanın fotosunu görmeden birşey diyemem.

win32 virüsü bulaşmış silinmioduda formatla gitti ama şimdide oyuna alıo okadar denettiriorum ama start diyince masaüstüne atıo media pk2 fln yükledim 480 mblik bu sefer oyunu hiç açmıo napcam şaşırdım heryerden hata alıom doluya koysam almıo boşa koysam dolmuo bu sorunu nasl halletcem bi zszc oynıcam burnumdan geldi ne biçim oyun bu yaw:(

yusuftemelli demiş ki:
win32 virüsü bulaşmış silinmioduda formatla gitti ama şimdide oyuna alıo okadar denettiriorum ama start diyince masaüstüne atıo media pk2 fln yükledim 480 mblik bu sefer oyunu hiç açmıo napcam şaşırdım heryerden hata alıom doluya koysam almıo boşa koysam dolmuo bu sorunu nasl halletcem bi zszc oynıcam burnumdan geldi ne biçim oyun bu yaw:(
Bu topic'te Media.pk2 mevcut.
Bence sorun data.pk2 yüzünden ki onuda ben upload edemem.Yaklaşık 1gb. boyutunda dosya ve ücretsiz upload siteleri bunu karşılamıyor.
Anlıyacağın oyunu sil baştan yükle.
Ama ondan önce bi virüs taraması yaptır.
Oyunun içinde virüs var ama pc'ne zarar vermiyecek şekilde bir virüs bu yüzden oyun'a girerken virüs programını kapatarak girmeyi dene.

oyuna giriyorum direk atıyor c9 veriyordu oyunu silip yükledm sonrada oyuna girdm direk attı charkteri seçemeden yardm lütfen :((

bualem00 demiş ki:
oyuna giriyorum direk atıyor c9 veriyordu oyunu silip yükledm sonrada oyuna girdm direk attı charkteri seçemeden yardm lütfen :((
Media'nın güncel olduğundan emin ol.Eğer güncelse başka bir id ile girmeyi dene eğer giriyorsa büyük ihtimalle hesabın bugda kalmıştır.

blood4848 demiş ki:
benmde hesabim bugta kaldı ne yapmalıyım :S bir cozumu varmı
Bildiğim kadarıyla yapılacak birşey yok :!!&%&!
Ama Turkiye Agent'iyle yinede bir konuşmanı öneririm. :thumbsup:

Benim Sorunum Çok çok Değişik. Şimdi Oyunda Thefliği Ve benzeri Job Kıyafetlerini Takamıyorum. Arkadaslarıma danıştım o kuru kafa simgesi yani pk lık var dediler.O geçsin olur dediler fakat geçti. Ancak hala takamıyorum.Bunun Sebebi NEdir Acaba?.. Sağ altta şu yazı mevcut.....(You are in penalty status so you cannot activate the job till you pay the penalty).. Sağ Altta Şu yazı Yazıyor.Job kıyafetlerini takamamamın sebebi NEdir Acaba? Oyun Nickim VampireLove Ulaşırsanız Sevinirim.Konuyu Burdanda Takip edicem...

akin.94 demiş ki:
sürekli C10 veriyor ne yapmalıyım?
C10: 2 çar açıldığını ve birinden birini iptal edeceğinizi söylemekte bilgisayarın çok açık kaldığında veya ekran kartının yetmemesinden meydana gelen bir hata bu kardeşim.

Çözüm C10: Ekran kartına güvenmenen lazım Ram vb. Gereğinden fazla char açmamaya çalış var yada Hide Client' programlarıyla client'i indirip bi ihtimal 2.ci charı açabilirsin(denemedim sadece bi yöntem.)

berkaygs demiş ki:
Benim Sorunum Çok çok Değişik. Şimdi Oyunda Thefliği Ve benzeri Job Kıyafetlerini Takamıyorum. Arkadaslarıma danıştım o kuru kafa simgesi yani pk lık var dediler.O geçsin olur dediler fakat geçti. Ancak hala takamıyorum.Bunun Sebebi NEdir Acaba?.. Sağ altta şu yazı mevcut.....(You are in penalty status so you cannot activate the job till you pay the penalty).. Sağ Altta Şu yazı Yazıyor.Job kıyafetlerini takamamamın sebebi NEdir Acaba? Oyun Nickim VampireLove Ulaşırsanız Sevinirim.Konuyu Burdanda Takip edicem...
Ceza almışsın.Ama hangi durumdan dolayı bilmiyorum.Sanırım Çok thief / hunter kesmenden dolayı.
Ceza süresi ne kadar bilmiyorum ama arada sırada town'a gidip denemekte yarar var :thumbsup:
Ps: Geçici bir durum bu fakat süresi bilinmiyor :think:

Yukarı Alt