Data.pk2'yi zor bulursun. Min. 1gb o dosyaarmikk demiş ki:Data.pk2 yı nerdn buLabLrm :/
Data.pk2'yi zor bulursun. Min. 1gb o dosyaarmikk demiş ki:Data.pk2 yı nerdn buLabLrm :/
Team Wiwer ne oldugunu bılmıorum ama arkadas'a Msn'i bıraktım.Guathema demiş ki:MrHaci 2 dk bana bakarmısın ?
Bro msn ver eklesin bizim arkadaş team wiwer'den hallet cocuğun işini ?
Grab pet transferi oluyor.Zuqobey demiş ki:Yah exhangeden Toplama petleri atılıormu ..
Yada Atılan atılmayan bütün silk eşyalarını yazarmısınız ?
data.pk2 yeniledisturbia demiş ki:Oyuna Girer Girmez masaüstüne tık diye atıyor hiç bir hata Vermeden ekran kartı falan da günceL|yardım ltüfenn..
Kendi uploadım birde bunu dene bakalım.St-Wampire demiş ki:Filemanager.dll hatasi verio..
Teşekkürler.Metamorph demiş ki:Forumdakilere karşılık beklemeden yardımcı olmana çok sevindim MrHaci.
/Sabittir.
Yenilendi.mokoko1 demiş ki:yaaa client linki ölüüü tazeLiyeLim Lütfennn
Client'i değiştir sorunun büyük ihtimal düzelir.Smack That demiş ki:Benim sorunum launcheri acıyorum serveri secip starta basıyorum ''sro_client.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz'' diye bi hata alıyorum yardım lütfen
Malesef denedim ama yine aynı hatayı alıyorumMrHaci demiş ki:Client'i değiştir sorunun büyük ihtimal düzelir.Smack That demiş ki:Benim sorunum launcheri acıyorum serveri secip starta basıyorum ''sro_client.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz'' diye bi hata alıyorum yardım lütfen
Bknz. viewtopic.php?f=824&t=198596 Bölüm 2 ) Sro_Client Download.
Bi şu hatanın resmini koyarmısınSmack That demiş ki:Malesef denedim ama yine aynı hatayı alıyorumMrHaci demiş ki:Client'i değiştir sorunun büyük ihtimal düzelir.Smack That demiş ki:Benim sorunum launcheri acıyorum serveri secip starta basıyorum ''sro_client.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz'' diye bi hata alıyorum yardım lütfen
Bknz. viewtopic.php?f=824&t=198596 Bölüm 2 ) Sro_Client Download.