Bu en çok karşılaştığımız sorunlardan birisi.hippi09 demiş ki:chara giriorum fkt tam doğucak oyundan masaüstüne atıyor bi yardım ederseniz
Hatanın resmini koyarsanız daha çabuk yardım bulabilirsiniz.canca1 demiş ki:yardım edin lütfen beyler starta tıklıyorum client geliyor ama sonra yabancı alfabeyle bi şeyler yazıyor confing.info diye bi hata veriyor client ten atiyor sro daki tüm dosyalarda günceldi yani bi yardım edin
İlk defa böyle bir hata ile karşılaştım.canca1 demiş ki:
http://hotfile.com/dl/52005457/f40da8f/SRO_Client.rar.htmlcanca1 demiş ki:4 kez sildim yükledim kardeş hep aynı hata çikti sizin formundan da indirdim belki eskiktir benim indirdiğim diye gene aynı sorun çıktı
evet yükledim 1.677 patch i
1 haftadir var bu sorun daha önceden de oynuyodum ben yani yeni patchler gelmeden önce bi sorun yoktu kasıyodum rahatça
herhangi bi bot yada loader kullanmiyorum şu an
İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
Ekran kartında sorun var kardeş.salagoyeah demiş ki:arkadaslar benimde sorunum var oyuna giriyorum oyundan atıyor direk.. jangan vs sorun yok ama az bi kasınca tak hemen oyundan atıyor yardım edin lütfen ya özellikle hotanda atıyor... ltfen yardım edin :(
Resmini koyarsan hatanın daha çabuk çözüm bulabilirsin.armikk demiş ki:oyunu kuruyorum pach'ı ınstall dıyınce runtıme eror hatası alıyorum yardım erdermisiniz
Bende aynı hatayı alıyorum.Guathema demiş ki:Hata budur
Zaten bu hata Loader'dan gelmiyor normalde.armikk demiş ki:Bu hatayı loaderdan aLmıyorz kı. Patch yukLenmıyor :s