1) Charınız hotan'da duruyor ve girince Dc veriyorsa bilinki block yemişsiniz.MrTruth demiş ki:1-hotanda oyundan atıyor yardım edebilir misiniz
2-ıd-pw yi yazdıktan sonra entere basılı tuttuğumda 2-3 denemeden sonra dc veriyor.
Açtığın konuya yazmıştım Cevabını.anıl__ demiş ki:Yav loader ile launch diyorum bekliyor oyun tam açılcak kayboluyor
MrHaci demiş ki:Bot'la veya Loader ile sürekli girmekten dolayı oluyor.Normal Launcer ile gir oyuna. Biraz takıl ( Mob kes , Pwp yap vs.. ) Sonra çık.Yine loader veya bot'la girmeye devam et. Sürekli Loader veya Bot'la girmekten dolayı oluyor bu sorun.
Ps: birşey değil. ( Ben bunun cevabını vermiştim bi konuda keşke biraz araştırsaydın )
Sen bi benim dediğimi dene.Olmassa Yine ben araştırmamı yaparım konuyla ilgili.anıl__ demiş ki:sen yanlış anlamışsın oyun açılmadan kapanıyor açılmadan önceki o dikdörtgen client gelior kayboluor sonra
Ya bro sen ne dedin Loader' ile giriyorum demedin mi.Ben sana ne dedm Launcer ile gir. Normal launcer ile gir. O zaman girer. Ha girmediyse ondada sil oyunu yukle. Oda olmadıysa ekran kartını güncelle.anıl__ demiş ki:arkadaşım oyuna nasıl girim client açılmadan ?
Tek seçenek Oyun Sil ve yukle. Pachlerini tekrar kur.anıl__ demiş ki:ekran kartını dün güncelledim ayrıca launcerdende girmiyor loaderdanda
Data.pk2 yaklaşık 2gb'lık bir dosya. Benim herhangi bir upload sitesinde üyeliğim olmadığı için Upload edilemeyen bir dosya oluyor kendisi.seyitunsal demiş ki:bana data pk 2 lazım oyunu yenı ındırdım ama data pk 2 dosyası bozuk nasıl yapıcam help plsss
Bu sorununuzu halletmez ise ekran kartınızı güncelleyin.MrHaci demiş ki:Bot'la veya Loader ile sürekli girmekten dolayı oluyor.Normal Launcer ile gir oyuna. Biraz takıl ( Mob kes , Pwp yap vs.. ) Sonra çık.Yine loader veya bot'la girmeye devam et. Sürekli Loader veya Bot'la girmekten dolayı oluyor bu sorun.
No dc yok.Fakat Loader mevcut Forumumuzda.volaris demiş ki:ZSZC(water) oynuyorumda login traficden dc yiorum no dc varmı
Bence oyunu tekrar Sil ve Yukle ama bu sefer Bot kullanma yanı kurma.Media.pk2 Pachleme.Sadece Kur.Gm'in verdiği Pachleri kur Öyle gir.Oda olmazsa Ben 11d Gösteren Media.pk2 ve particles.pk2 paylaşmıştım bide onu indir bakarsın o işe yarar.anıl__ demiş ki:ekran kartı güncelledim yine olmadı?