MrBela demiş ki:
ZSZC YE GIREMIORUM! SERVER'A PATCH MI GELDI? TARIH:16 HAZIRAN CARSAMBA SAAT:15:11
Patch deilde.Yeni server geldi.Tekrar download etmen gerekicek oyuna girmen için.
Ps: Forumumuzda mevcut.

oyuna giremiorum bana bir hata verior hatanın baslıgı SilkroadOnline ama içinde hiç bir açıklama yok. içi boş sadece baslıqı SilkroadOnline :S yardım edinn

MrBela demiş ki:
oyuna giremiorum bana bir hata verior hatanın baslıgı SilkroadOnline ama içinde hiç bir açıklama yok. içi boş sadece baslıqı SilkroadOnline :S yardım edinn
Media.pk2 'yi indir.Genelde bot yuzunden oluyor bu sorunlar.Media.pk2'pach lendiği içindir.

musmula demiş ki:
sro_client.exe böyle bir hata veriyor girer girmez
Client' değiştir.Konuda mevcut Client İndir ZSZC'nin bulunduğu dosya'ya at.Sonra tekrar dene.
Bot kullanıyorsan eğer ondanda olabilir.

arkadaşlar ben zszcyi yükledim üyelik aldım patch yaptım ama launcheri açıyorum ve boş kutu hatası geliyor startda gelmiyor bi yardım etsenizde bende oynasam birçok kişide aynı sorun var...

MrHaci acil yardım et kardeş oyuna giriyorum öyle bir lag varki karakter yürürken arkasında izi kalıyor bilionmu neden oluyor

Id Pw yazıyorum Oyuna giricekmiş gibi oluyor.Client Kapanıyor. Konuda Açtım ama Bilgi Veren olmadı.

hunterumit demiş ki:
tam oyuna gireck gibi oldğu zaman client kapanıyor
Bot'la yada Loader ile sürekli girmekten dolayı yapıyor genelde bu hata.
Normal Launcer İle bir kere gir.Oyna.Sonra tekrar Bot yada Loader'la gir sorun çözülür.

Yukarı Alt