O zaman ne yapıp ne edip Launcer ile girmeye bakanıl__ demiş ki:KArdeşim oyunu 10 dk da bir silip baştan girmeye çalışıyorum zaten
ama altta 4 tane isro var ben launcerdan girememki sabah isro ları kapayıp launcerle denedim ama yinede girmedi
Bildigim kadarıyla Bot'la girerken "Start" demeden önce Loader' ile gir sonra zaten bot otomatık olarak açılır.xsunx demiş ki:10 numara bir bölüm düşünenlere emeği geçenlere
Bide sorun var ben ZSZC indirdim ardından loaderi indirdim ardından D-botu indirdim waterda oynuyorum.Tek sorun launcherle aynı anda D-botu oynamak D-botu no DC yapmak ama yapamadım siteyi inceledim denedim yapamadım size zahmet olmazsa resimlerle anlatır mısınız
bnde 4 gundur benzer sorunlarla ugrasıom sro_client acılıo ekran gelmeden kayboluo bi çozumu bulunamadımı halen bunun bu sorun yuzunden 10 yıllık arkadasımı kaybettimanıl__ demiş ki:yav sabahtan beri senin verdiğin media particlesi indirmiştim giriyorum masaüstü giriyorum oyuna çara start diyorum masaüstü ne iştir bu benm çektiğim ya
Aklıma gelen bütün yöntemleri denettirdim.Anıl kardeşime ama yinede olmadı başka bir sorundan kaynaklanıyor ama neden bilmiyorum.Elimden geldiği kadar araştırıyorum.İnş. kısa zamanda bulucam cevabını.oguzdinho demiş ki:bnde 4 gundur benzer sorunlarla ugrasıom sro_client acılıo ekran gelmeden kayboluo bi çozumu bulunamadımı halen bunun bu sorun yuzunden 10 yıllık arkadasımı kaybettimanıl__ demiş ki:yav sabahtan beri senin verdiğin media particlesi indirmiştim giriyorum masaüstü giriyorum oyuna çara start diyorum masaüstü ne iştir bu benm çektiğim ya
11dg media.pk2 ve particles.pk2 paylaşmıştım.Onu indirip zszc'ye atın.Belki sorun çözülür.WesT demiş ki:Benim bir sorunum var:Gayet güzel start çıkıyor tıklıyorum ;fakat 15 snye sonra False çıkıyor ve altında çince yazılar .
~Nedenini bilen paylaşırsa çok sevinirim
İmzam'a bakarsan görürsün belkilimWesT demiş ki:Yalnız bu dediğin şeyler nerde ?
HehheWesT demiş ki:Tm ezme beni
~Kafam dalgın bi kere
Yenilemeye başlıyorum hemenaliko99 demiş ki:şu linkleri yenileyni arkadaşlar 1 zahmet !!!!!
Yeni 11d media.pk2 ve particles.pk2 yi yükleyin sorununuz çözülücektirShadon demiş ki:ZSZC Sorun war Pach yükledim Starta tıklıyorum Clint Kayboluyor Ndn - Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
İnş.Shadon demiş ki:İndirmeye basladım inş başarılı sonuca cıkarız tşkler saygılarımla