Doma$no

Secim sebebiyle kimse zam yapmadi elektrik, gaz, su ne varsa simdi zamlarda devreye girince kişa cok sert girilir.

Takımı
Besiktas
Hazine ve maliye bakanımız,damat bey üstesinden gelir ben inanıyorum.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Secim sebebiyle kimse zam yapmadi elektrik, gaz, su ne varsa simdi zamlarda devreye girince kişa cok sert girilir.
Aynen öyle , seçim süreci nedeniyle benzine gelen tüm zamlar hep hazineden karşılandı. Haliyle bu zamlar bir yerden patlak verecek.

ExcI

37.5 Hours per Week
:coffee:

Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Dolar tekrar rekor kırdı ve 4.95 oldu. Yabancı kanallarda Türkiye'nin yeni gerçeği dolar 5 TL olarak ele alınmaya başlandı.

ExcI

37.5 Hours per Week
:coffee:

Son düzenleme:
Trollüğü bıraktım artık , kendimi doğaya verdim:P

Cidden yaşıtlarıma göre biraz çocukça davrandığımı farkettim :lolmuch:
Tabii ki belli başlı toparlanmalar olacaktır, fakat espiri bırakılacak bir şey değil ki ve sana çok yakışıyor :)

edit : Mesajımı alıntı yaparsan GSK ya yap dolar yine çıktı sanacaklar:lolmuch:

Takımı
Seçiniz...
İYİ Kİ Bİ SERVER AÇALIM DEDİK, HALE BAK ANASINI SATAYIM :D

Sıkıntı yapmayın arkadaşlar bu kadar küresel güç bu memleketin üstüne gelirken dolar 5 TL yi gormedigi için oturup sukretmeliyiz. Emin olun dolari yükseltmek için ugrasan küresel güçler doların 3 TL de kalmasına cildiriyorlar. Onların hesabı daha büyük
hort dolar an itibari ile 5 TL alkis:

Sıkıntı yapmayın arkadaşlar bu kadar küresel güç bu memleketin üstüne gelirken dolar 7 TL yi gormedigi için oturup sukretmeliyiz. Emin olun dolari yükseltmek için ugrasan küresel güçler doların 5 TL de kalmasına cildiriyorlar. Onların hesabı daha büyük

VaLe

.
Dolar düşmeye başladığı vakit Memleketim başka devletlerin altına yattığını düşünmeye başlarim. Demek ki doğru yoldayız. Kaldiramayan ülkemi terk etsin.

Takımı
Besiktas
Umarım hap falan atıyorsunuzdur,yoksa konuştuklarınıza başka bir anlam yükleyemiyorum.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Umarım hap falan atıyorsunuzdur,yoksa konuştuklarınıza başka bir anlam yükleyemiyorum.
Adam gayet haklı.
Diyor ki , bizim kendi kaderimizi çizecek gücümüz yok. Yükselişe geçip para birimimizin değerini arttırabilecek bir planımız yok. Eğer ülke de bir iyiye gidiş varsa bu ancak bu yolla olabilir.

Dolar düşmeye başladığı vakit Memleketim başka devletlerin altına yattığını düşünmeye başlarim. Demek ki doğru yoldayız. Kaldiramayan ülkemi terk etsin.
Hacım böyle fevri mesajlar yazmaktan vazgeç, başkanlık sistemine geçtiğimiz için taraf tutanların ülkeye sahip olduğunun ve karşı görüşlü kişilerin bu ülkede aynı fikir de olmadığı için barınamayacağına ne sen ne de bir başkası karar veremez, bunun hakkında dahi konuşamaz.
Lafı uzatıp tartışma konusu açma rica edicem çünkü gücenmem kafan berraklaşana kadar yazarım.

VaLe

.
Hacım böyle fevri mesajlar yazmaktan vazgeç, başkanlık sistemine geçtiğimiz için taraf tutanların ülkeye sahip olduğunun ve karşı görüşlü kişilerin bu ülkede aynı fikir de olmadığı için barınamayacağına ne sen ne de bir başkası karar veremez, bunun hakkında dahi konuşamaz.
Lafı uzatıp tartışma konusu açma rica edicem çünkü gücenmem kafan berraklaşana kadar yazarım.
Hayırdır yani sen kimsin ki daha doğrusunu biliyorsun ? Sizmisiniz memleketin tek doğru bilen akıllısı ?

Yukarı Alt